Filter

Heb mijn pakketje terug gestuurd

Maar heb nog niks terug

Snelle levering en super vestje zit helemaal goed niks mis mee!

Snelle afhandeling!

Heb nog geen gebruikservaring

Snelle levering, breed assortiment, goede prijs

Heel tevreden

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling nog niet ontvangen

Goeie prijzen, snel geleverd

Mooie spullen voor goeie prijzen en snel geleverd.

Altijd goed

Goeie webshop met kwalitatief goeie spullen.

Minder informatie meer aanbiedingen

Ik heb besteld reebok schoenen ik heb geen informatie

Duidelijke site en super snelle levering!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snell levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service en snelle levering

grote keuze uit het assortiment en kwaliteitsvolle producten

Bestelling tijdig geleverd - kwaliteitsvol product - grote keuze uit het assortiment

Snel en goed. Mooie collectie om uit te kiezen

Mooie collectie. Goed geprijsd en snel geleverd. Retour procedure ook eenvoudig. Schoenen vielen kleiner dan mijn 'normale' schoenmaat. Moest ze dus een maat groter bestellen.

Makkelijk bestellen.., snelle levering

Grote collectie....mooie aanbiedingen....snelle levering.

Schoenen voldoen aan verwachting

Schoenen voldoen aan omschrijving en verwachting. Waren op tijd binnen.

Duurt laaaaaangggggg

Helaas duurde de bestelling erg lang. Ennnn de maatvoering is niet goed. En

Super service en goed contact

Fijne (web) winkel die altijd meedenkt als nodig en uitstekende service bied. Erg blij mee ook met de snelle verzending en duidelijke communicatie als dat een keer niet lukt

Leuke winkel

Groot assortiment, snelle levering, goed werkende klantendienst. Minpunt: terugsturen met post nl is soms lastig, weinig afleverpunten.

Communicatie / aftersales kan beter

De communicatie en aftersales kan wel wat beter. Vorige week een stick ontvangen die beschadigd is. Daarover gebeld en foto’s gestuurd heb nog geen antwoord ontvangen.

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd!

Goed geregeld

Snel geleverd tegen scherpe prijs, verder prima

prima aankoop

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd alleen jammer dat het met DHL is. DHL besluit snel dat men niet thuis is en levert in dit geval de goederen af op een plek waar ik niet gemakkelijk kom. Ik zou voor een andere vervoerder kiezen.

Ralph

Goedkoop broekje op de kop weten te tikken, snel geleverd

Slechte levering via DHL

Al twee keer achterelkaar niet op komen dagen en verlaat!

Hebben geen pakje ontvangen

Geachte , Er staat dat de leverancier op 23/10/2023 is geleverd , maar we hebben geen pakje ontvangen .

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner