Filter

Snel en goed!

Topschoenen voor een prima prijs.

Bestelling niet ontvangen

Niet ontvangen en track en trace werkt niet

Helaas laat antwoord op vraag. Opgegeven reden was drukte bij klantenservice. Daar het een begin is van het seizoen. Dit is echter elk jaar het begin van het seizoen, dus had men erop kunnen anticiperen.

Goede ervaring

Op tijd geleverd en komt overheen met bestelling

Prima service, snelle levering

Zeer prettig

Goeie deal!

Mooie schoen voor een mooie prijs!

mijn schoenen zijn niet aangekomen

Mijn schoenen zijn retour gegaan zonder aflevering bij ons. Mijn vrouw was de hele dag thuis op de beoogde leverdag. Ik heb nog geen retour storting van geld ontvangen. Wanneer kan ik dat ontvangen?

goeie boem

snelle levering en goed contact

DHL bezorging niet aangekomen

Product is bezorgd volgens DHL, maar niet ontvangen. Voetbal direct heeft een onderzoek ingesteld. Hoewel de fout niet bij voetbal direct ligt, zijn de ervaringen met DHL bezorging bedroevend. In die zin begrijp ik niet dat bedrijven nog met deze bezorger zaken doen. De levering wordt daardoor onbetrouwbaar.

Nog steeds geen antw op mijn mail

Bestelling nooit aangekomen

Heb niks ontvangen

Geen idee waar jullie het over hebben, ik krijg deze mail nog eerder, dan antwoord op mijn gestuurde mail waar mn pakket blijft. Schandalig.

reageren niet op email of telefoon

Verkeerd artikel geleverd. Via email contact opgenomen, geen reactie. Telefonisch 4x proberen te bellen, geen contact. Artikel geretourneerd in afwachting van creditering :(

Precies zoals verwacht

Niets op aan te merken.... Het gevraagde geleverd en dat redelijk snel

Verkeerde kleur

Verkeerde kleur geleverd

Gewoon goed, zoals het hoort

hele snelle levering

top snelle levering

Prima shop!

Top spullen en snel binnen

Snel

Binnen 1 dag geleverd

Verkeerd artikel geleverd en klantenservice reageert amper

Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Dat was top. Vervolgens bestelling uitgepakt bleek het een totaal andere polo te zijn dan wat ik besteld heb. Meteen contact opgezegd met de klantenservice en tot op heden nog steeds geen reactie ontvangen. Artikelen gaan terug en zal in het vervolg toch ergens anders kleding bestellen.

Prettig en betrouwbaar

Vlugge bediening ,retour moeten zenden viel klein uit. Eventjes wachten hoe het nu afloopt met terug betaling heb wel een andere tenue besteld en tevens weer betaald

Traag

Wij hebben nog altijd niets ontvangen

Super, aanrader!!

Helaas ging er bij de bezorging iets mis, konden hun zelf en ik niks aan doen. Keurig opgelosd door Voetbeldirect!

altijd super, nooit problemen

Goed geregeld

Ben erg blij met de paddel racket Echter we hebben er 2 besteld, maar 1 heeft maar een hoes ( de Adidas)om de racket te bewaren. Zou graag die andere ook in een hoes willen doen. Is dat nog mogelijk?

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner