Filter

Levering volgens afspraak

Bestellen gaat eenvoudig, levering volgens aangegeven levertijd.

Goed!

also good!

Prijs kwaliteit

Een mooi aanbod aan een aantrekkelijke prijs. Daarna een zeer vlotte levering. Dit was mijn eerste ervaring en die is zeer aan te raden

Snelle service e

Zeer snelle en goede service

goed en snel

super

Goede uitleg bij vragen en vlot,

Waardoor uiteindelijk meteen juiste maat kniebeschermers gekocht

Super schoenen en netjes volgens afspraak alles verlopen

Fijne site gericht op volleybal, scherpe prijzen en netjes geleverd

Retour

Ik heb een pakket retour gestuurd maar nog geen mail van en ook me geld nog niet terug

Alles prima

Grote keuze, snel geleverd

Perfecte service

Perfecte service

Gewone shop prima, clubshop geduldig zijn

Clubshop is een ramp. Alles duurt erg lang voordat het er is. Ik doe een gewone bestelling en clubshop apart van elkaar omdat anders alles pas na 2 maanden komt. Korting gaat dan niet goed. Moet je achteraan bellen. Krijg je het terug gestort maar eerst zien... Gewone shop is prima, bestellen en bezorgen Is geen optie afterpay!

Twee keer iets besteld, niets ontvangen.

Twee keer een bestelling geplaatst. Zou binnen 24 uur worden geleverd. Beide keren erachteraan gebeld. Bestelling zou kwijtgeraakt zijn bij dhl en schoenen waren beide keren ook niet meer leverbaar. Geld terug storten was het enige wat er werd gedaan. Geen aanrader.

Mijn kleding past goed alles is prima

Snelle levering, prijs en kwaliteits verhouding, ik bestel al 6 jr bij ze.

Snelle levering. Goede kwaliteit

goede producten

Goede producten maar de levering duurt langer dan aangegeven op de website. Nadeel vind ik de verzendkosten en de retourkosten. Dat verhoogt de drempel om spullen te bestellen.

Helemaal goed!

Mooi racket, ook prima op tijd geleverd zoals op de website stond.

Snelle levering en gelijk de goed maar en de schoenen zijn hoed voor de korfbal.

steeds meer op andere dingen gefocust en tegenwoordig ook retour kosten

niet meer positief, is een grote verzamel site geworden.

Gemakkelijk te bestellen, te betalen en zeer snelle levering.

Lekke bal gekregen

Bezorgde bal was lek. Moest €1,95 retourkosten betalen. Contact gezocht via de website of de bal ook zonder kosten geruild kon worden. Helaas geen reactie gekregen.

Komen afspraken na. Producten in goede staat ontvangen.

Prima ervaringen met Volleybalshop.nl

Perfecte Service

zeer complete, snelle service, ook als er iets mis was

Het bestelde hockey rokje had enige stofschade, waarschijnlijk door verkeerd opstrijken van embleem. Hockey direct heeft dit zeer vakkundig en zeer snel rechtgezet! Binnen een dag was het in orde gemaakt en dochterlief kan overmorgen haar eerste seizoen-wedstrijd in nieuw rokje spelen. Super dank!

Klantenservice komt duidelijk gemaakte afspraken niet na…(!?)

Door een fout/storing op de site moest ik mijn bestelling in 2-en splitsen. Daardoor werd ik gedongen 2x verzendkosten te betalen. Dit was op een zondag dus de klantenservice logischerwijs niet te bereiken. Toen ik maandagochtend wilde bellen om telefonisch tot een oplossing te komen kreeg ik eerst nog het bandje met openingstijden en daarna direct het bandje met boodschap dat de klantenservice in training zat en dus telefonisch niet te bereiken was… Pfff! Toen maar een mail gestuurd met dit hele verhaal en uiteindelijk de toezegging dat de verzendkosten op die dag nog op mijn rekening zouden worden gestort. Tevreden over deze oplossing heb ik speciaal om voor hun extra kosten te vermijden mijn retouren (meerdere maten besteld) nog in 1 verpakking gestopt.Inmiddels 2 weken verder… Nu blijkt eerst dat ze mijn retouren helemaal niet automatisch verwerken, pas nadat ik hier eerst weer over moest mailen. Maar mijn toegezegde teruggestorte verzendkosten heb ik ook helemaal nooit gekregen. Krijg ook geen reactie meer via de mail… Ze zullen wel weer in training zitten: “hoe kom ik mijn afspraken naar mijn klanten toe na” Schandalig dit… Wat een **********!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner