Filter

Tot nu toe nog niets ontvangen …

Pakket zou via PostNL afgeleverd zijn, maar nooit iets ontvangen of afgetekend…. Melding van gemaakt en mail terug gekregen dat ik binnen enkele dagen een update zou krijgen. Ben benieuwd hoe dit opgelost zal worden.

Uitstekend!

Prima levertijd! De bestelling was goed ingepakt en is goede kwaliteit

Goede en snelle service en uitgebreid assortiment!

Goede en snelle service en uitgebreid assortiment

Iedere keer top

Duidelijk en overzichtelijk website. Makkelijk in gebruik qua bestellen snelle levering.

Nette prijs snel geleverd

Nette prijs snel geleverd

All perfect! Fantastic asics nimbus 25! Thanks!

Loopschoenen één dag na bestelling netjes geleverd, prima service

Top, snelle levering

Alles top, vanaf bestelling tot levering

Mooie hardloopschoenen besteld, kwamen de volgende dag al binnen blij mee

Slecht aflevering punt

Ik probeer al 4 dagen mijn pakketje op te halen bij het esso station te sgravenwezel.. het is nog altijd gesloten

Tot nu toe altijd tevreden

Mooie merken, ruime keuze, levering is snel

Correcte en snelle levering

Heel tevreden met mijn aankoop en snelle levering

Mijn Hardloopschoenen waren snel in huis.

Tevreden!

Alles zoals het moet

Helemaal top

snel, goedkoop, helemaal top

Duidelijk bestel en retourproces.

Producten zijn goed.

Nog steeds tevreden mee

Altijd juiste producten en op tijd binnen.

Goede kwaliteit en prijs

Vlotte bestelling, artikels aan correcte prijs, goede kwaliteit. Er is veel keuze. Mijn bestelling werd ook heel snel geleverd.

Snel, goed en zeer vriendelijk geprijst

Koop regelmatig bij Running Direct en kom ook af en toe in de winkel in Utrecht Leidsche Rijn voor goed advies.

super tevreden met jullie!!

Dat was een super snelle levering mijn dank is groot!!

Heel tevreden

Heel tevreden over de bestelling,kwaliteit,prijs en de bezorging!

Goede service!

Super snelle levering en fijn dat de klantenservice ook ‘s avonds bereikbaar is.

Zeer makkelijke en snelle bestelling en bezorging.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner