Filter

Klant-prettig

Op de overzichtelijke site was het mogelijk om de gewenste artikelen snel te vinden. Vervolgens hebben we de artikelen snel ontvangen. Toen bleek dat een artikel tegenviel en (makkelijk) geretourneerd werd, werd deze retour ook snel afgehandeld. Erg prettig allemaal!!

Vlotte en correcte service!

Bestelling geplaatst en super snel mijn bestelling ontvangen, top service!

Betrouwbaar

Snelle levering, veel keus en goed geprijsd.

Makkelijk bestellen

Keurig en netjes verpakt en goede kwaliteit

Snelle levering , product voldoet perfect aan de verwachtingen

Zie boven

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ondermaats

Bestelling blijft zeer lang weg, ben al meer dan 10 dagen aan het wachten met als info dat de bestelling nog niet is aangemeld bij Post nl. Klantendienst is onbereikbaar. Geen reactie via e-mail en via telefoon krijg je niemand te pakken. Wel krijg je een mail om een beoordeling te plaatsen en dan krijg je dus deze beoordeling…

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle levering.

Prima. Gehad waar ik om vroeg en snel.

Mooie producten van goede kwaliteit en regelmatig goede aanbiedingen. De levering is vlot en soepel, want vaak past het gewoon door de brievenbus.

Snelle service en goede aanbiedingen

Heldere website met veel zoekopties. Lang niet alleen voor hockey geschikt! Retourneren ook makkelijk, wel jammer dateer kosten aan verbonden zijn, mastboom nix gaat de zon natuurlijk op…

Teleurgesteld deze keer!

In eerste instantie niet de schuld van Hockeydirect(pakketje zoek bij post nl). Maar daarna zeer matige communicatie. 1 mail terug gehad maar probleem bleef aanslepen. Na nog een aantal mails totaal geen antwoord meer gekregen. Nochtans geen slechte klant bij Hockeydirect dacht ik… Toch 2x nadenken vooraleer ik er nog bestel.

Alles ging snel en correct

Makkelijk zoeken naar het juiste artikel

Mijn zoon heeft nieuwe handbalschoenen. Ditmaal hoge en hij wil ze het liefst niet meer uit doen, zo lekker zitten ze! Veel keuze in de shop.

Mooie schoenen, snel bezorgd

Snel thuis!

Alles correct verlopen

Was gemakkelijk om te bestellen op de site, alleen misschien nog ergens een mailtje tussen vertrek en levering verwacht, want plots kreeg ik een mail dat de koerier al onderweg was. Maar wist niet dat mijn bestelling al vertrokken was, ofwel heb ik die mail gemist.

Nike infinity 3 men besteld snel en op tijd geleverd zoals verwacht.

Prima produkt en snelle levering

Prima produkt en snelle levering

Goede service en snel bezorgd !

Prima bal en snel geleverd

Prima spullen en op tijd geleverd

Erg goed geprijsd en zeer betrouwbaar

Kleding besteld en was volgende dag in huis, veel goedkoper dan in de winkel. Erg prettige site in gebruik en gemakkelijk retourneren mocht het nodig zijn

Snelle en betrouwbare leverancier met een duidelijke site

Goede informatievoorziening en uitgebreide uitleg bij elke schoen. Snelle levering, komen afspraken na.

Hoka loopschoenen

mooie collectie