Filter

Snelle levering.

Een snelle en correcte levering en een mooi tennis tas.

Topbedrijf waar alles zéér goed geregeld lijkt te zijn

Erg overzichtelijke website en waar alles (bij mij) altijd vloeiend verloopt.

Overzichtelijke webshop, goed assortiment.

blik kwam geopend aan maar opgelost

De koker met ballen was bij ontvangst ingedeukt en de sealing was geopend, gelukkig heb ik een balsaver maar ik verwacht een gesloten koker of blik, maar tennisdirect heeft mij inmiddels gemaild en een nieuw blik (gesloten)ballen nagestuurd dus prima service.

Winkel service uitstekend

Duidelijke uitleg en hulp in de winkel bij het amstelpark Amsterdam gekregen. Vervolgens dat racket online besteld omdat ik niet meer naar de fysieke winkel kon. Uitstekende service

TOP!

Loopt uitstekend!

goed spul levertijd veel te lang

Geleverde SR outfits zijn heel fijn. Bestellen was geen issue. Levertijd is veel te lang.

Snelle en correcte levering!

Zeer teleurstellend!

Ik heb deze schoenen voor mijn verjaardag gekregen, maar helaas passen ze niet. Ik dacht nog: geen probleem, dan stuur ik ze gewoon terug. Maar omdat er maar 14 dagen retourtijd is (en ik net over die termijn zit), kan ik ze niet meer terugsturen. Echt slecht dat er niet gewoon 30 dagen retourtermijn is zoals bij veel andere winkels! Bovendien was er geen enkele hulp of coulance van de klantenservice om toch nog wat te regelen. Nu zit ik met schoenen waar ik helemaal niets aan heb. Koop hier dus niet als je geen zin hebt in gedoe: de retourtermijn is kort en klantenservice onbereikbaar!

Een uitstekende ervaring bij HockeyDirect

Mijn ervaring is uitstekend. Mijn Adidas slippers zijn keurig, onbeschadigd en snel mijn kant opgekomen en ontvangen.

Goeie schoenen, snelle levering

Snelle levering, goeie schoenen. Lopen extreem prettig. Vallen wel behoorlijk klein, ik heb normaal 44 maar nu 45 1/3.

Tot 2x geprobeerd met credit card te betalen maar helaas niet gelukt.

Betaling niet gelukt kan gebeuren. (Lag niet aan mijn credit card) maar geen actieve melding. Alleen bij inloggen na een paar dagen dat bestelling is gecanceld.

Waargemaakte belofte

Dat wat ik bestel krijg ik en voldoet aan mijn verwachting

Snelle en efficiënte levering

Mijn bestelling is in goede staat en op tijd aangekomen.

Belachelijk 3,95 verzendkosten en 1,95 retourkosten

Ik heb een cadeautje voor iemand besteld. Ik moest 3,95 verzendkosten betalen. Helaas is het hemdje te groot en moet ik weer een nieuwe bestellen met 3,95 verzendkosten. Al met al wordt het een duur cadeautje.

Ik ben er erg blij mee.

Ik heb een mooi trainingspak gekocht. Hij zit heerlijk. Bedankt Groetjes Hilda Buijten

Snelle levering.product als verwacht

top

Goede keeperskleding voor een mooie prijs

Moet keepersshirt beschermt mijn zoontje goed bij het duiken, hij wil hem elke training aan.

betrouwbare leverancier

betrouwbare leverancier, duidelijk in communicatie, makkelijke app.

Goede corner maskers gevonden en de volgende dag al in huis.

Niet lang gewacbt .gaan jullie zo door

Beroerd

2 nike broeken besteld, werd snel bezorgd. Zeer slechte kwaliteit. De zelfde dag geretourneerd. Maar het geld krijg je niet terug. Dus mijn advies. Hier niks bestellen.

Verkeerd product geleverd

Met enige spoed nieuwe schoenen nodig, werd er een compleet andere schoen geleverd. Zeer jammer. Excuus gehad van HD en terugbetaling is netjes gedaan.

Geweldig!

Online was het (nog) niet mogelijk om een tas te bestellen met bedrukking. Online heb ik een aanvraag ingediend of de tas ook bedrukt kon worden. Ik heb er nog 1x achteraan gebeld en binnen een week was het geregeld en kon ik de tas met bedrukking online bestellen. Top service, jullie staan klaar voor de klant en handelen snel. Dank!!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner