Filter

Goede snelle levering

Supersnelle levering. Online duidelijke omschrijving van alle soorten loopschoenen.

Helemaal top geregeld!

Rappe levering, zoon weer op frisse voetbalschoenen en naar eigen zeggen schiet hij nu veel beter;)

geweldige ervaring

Ik heb al een paar keer bij ze besteld en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Een keer moest ik een product de volgende dag al laten bezorgen, dus ik heb ze gemaild en dat hebben ze geregeld, naar België. Bedankt PassaVoetbal!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor het verzorgen van tennislessen was ik op zoek naar materialen. Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit. Volgende keer weet ik al waar ik spullen ga bestellen.

• Geshopt op PassaTennis

Snelle service en alles in goede orde ontvangen.

• Geshopt op PassaKorfbal

Vlotte bestelling en bezorging!

Prima geregeld

• Geshopt op PassaVolleybal

Super snelle levering!!

Korte sportbroekjes besteld, 1 dag later al in huis!!

• Geshopt op PassaHandbal

1e keer en zeker een aanrader!

Hele snelle levering en dat is tegenwoordig maar afwachten. Dus ja, als we nog dingen nodig hebben, checken we zeker even de website!

• Geshopt op PassaPadel

Snelle en correcte levering

Alles was naar verwachting Was snel binnen. En mijn dochter is helemaal blij met haar voetbalpakje

• Geshopt op PassaVoetbal

Had een feyenoord shirt besteld en dat was heel snel binnen top dus goede service en top bedrijf

Pakket met zorg verzonden

Tennis racket besteld die was met zorg verpakt en snel verzonden

• Geshopt op PassaTennis

Snel, kloppend, en aardige klantenservice, wat wil je nog meer...

Snelle verzending, goede prijs

Mooie voetballen voor een goede prijs. Mn zoon was ook blij verrast dat ze al zo goed opgepompt waren. Hij kon er gelijk mee voetballen.

Ze zijn erg attent.

Ik had de schoenen besteld, maar moest ze terugsturen omdat ze te klein waren. Nu wacht ik tot de schoenen die ik leuk vind in de aanbieding komen. De schoenen werden snel geleverd toen ik ze bestelde, en ik kreeg mijn geld terug toen ik ze terugstuurde. Ik ben tevreden met het resultaat.

• Geshopt op PassaVolleybal

Gewoon goed

• Geshopt op PassaTennis

Prima prijs en snelle levering

Altijd prima prijzen en snelle levering. Wel altijd even wachten op een leuke kortingscode of aanbieding!

Alles tip top in orde

Tevreden van mijn schoenen (voldoende info op de website) en tijdig geleverd.

Gewoon helemaal goed.

Bestellen, betalen, dat later spullen binnen. Kan niet beter.

Goed en snel geleverd

Zeer goede producten tegen scherpe prijzen. Snelle levering!! Fijn bedrijf!!

Fijne snelle service

Het pakketje was snel binnen en goed ingepakt. Door de aanbieding was de prijs van de schoenen ook echt perfect! Zal hier zeker vaker bestellen!

• Geshopt op PassaRunning

Mijn eerste indruk is heel goed

Ik had een traingspak besteld .Maar te groot deze netjes terug gestuurd , en een andere maat besteld .Ik had al betaald maar ik word netjes op de hoogte gehouden over de terug betalinging. Ik hoop vaker te bestellen voor mijn kleinzoons want ze hebben mooie pakken en snel geleverd Gr willy de Gast

Helder, duidelijk en snel

Ik heb bij PassaRunning m’n schoenen besteld. Echt niets te klagen. Duidelijke site keurig verpakt en snel verzonden.

• Geshopt op PassaRunning

Alles prima, conform de verwachtingen.

Keuze van artikelen was eenvoudig, levering uit voorraad zoals aangegeven en duidelijke informatie over verloop levering.

• Geshopt op PassaHockey

Mooie kwaliteit kleding

Mijn dochter is erg blij met haar shirt&short! Mooie kwaliteit, valt goed op maat!

• Geshopt op PassaHandbal

Snelle verzending en super scherp geprijst

Snelle levering en retour ook snel verwerkt.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner