Filter

Soepel

Schoenen waren snel binnen en netjes in de doos. Ze zitten als gegoten.

• Geshopt op PassaRunning

Super snelle en correcte levering

De volgende dag al in het bezit van het bestelde artikel. Goede kwaliteit.

• Geshopt op PassaHandbal

Zoals je mag verwachten

• Geshopt op PassaRunning

top, goede prijs en snel geleverd

snel geleverd en goede prijs

Netjes en snelle levering

Nieuwe hardloopschoenen, volop keuze in kleur in mijn type. Erg blij mee. Ook in sportkleding voldoende keuze. En zeer snelle levering! Kon de volgende avond al op pad.

• Geshopt op PassaRunning

Mijn eerste ervaring is goed

Ik had een probleem met het pakket deze was open gemaakt door ??? Maar uiteindelijk hebben jullie dit netjes opgelost Top

Snelle levering, goed product

Goede ervaring met dit bedrijf, communicatie helder en op tijd. Snelle levering van het pakket en product bevalt goed.

Top winkel

Goede service en breed aanbod

Snelle reactie

Snelle reactie via de chatfunctie

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen. Prima klantenservice.

• Geshopt op PassaVoetbal

Zoals het behoort te gaan met iets extra's.....

Mijn bestelling werd snel verwerkt. Ikzelf constateerde dat ik een foute maat van mijn Polo-shirt had opgegeven. Nadat ik een medewerkster telefonisch dit had medegedeeld, zag ze nog kans de maat van de Polo aan te passen. In goede orde de bestelde artikelen ontvangen. Kortom: Een volgende bestelling zou ik in vertrouwen tegemoet zien :)

Super goed

Ontzettend fijne schoenen en mooi vlotte levering

• Geshopt op PassaRunning

Goede site makkelijk om goederen te bestellen.

Prima winkel en service

Breed assortiment, goede maatvoering, en supersnelle levering! Echte aanrader!

• Geshopt op PassaPadel

Prima service. Binnen 24 uur de artikelen in huis.

Prima service. Binnen 24 uur de artikelen in huis.

• Geshopt op PassaVoetbal

Goede service en ruim assortiment

Een fijne website met een ruim assortiment. Ook de klantenservice is goed te bereiken mocht het nodig zijn en bieden een goede oplossing mocht dat nodig zijn.

• Geshopt op PassaKorfbal

Redelijke service

Retourzending is Z.g. Gratis. Wel raar dat bij retourzending je moet betalen voor de retourlabel. Dus is de retourzending niet gratis te verzenden. Ook is het niet mogelijk om de zending zelf te versturen Je moet gebruik maken van een servicepunt van DHL. Duurt ook vrij lang voordat je je geld terug hebt gekregen

Supersnelle levering!

Op woensdag 12.00 u de bestelling geplaatst en op donderdag 12.00 uur werd de bestelling al thuis bezorgd. Ons 50+ tennisteam reageerde laaiend enthousiast op deze snelle levering maar ook op de goede pasvorm van de Tennispolo. We gaan nu met volle energie in onze nieuwe outfit de tenniscompetitie tegemoet. Groeten tennisteam Tennisclub Venray

Goede snelle service

Snelle verzending en veel keuze

Topplek voor sportspullen!

Overzichtelijk, snelle levering en kwalitatief goede spullen!

Erg fijne schoenen!

Fijne schoenen voor een goede prijs. En snelle bezorging

Netjes geleverd

Top schoenen, netjes geleverd

Slecht

Ik heb mijn geld niet terug

vlug en goed geleverd

bestelling was vlug in huis

Goede service!

Snelle levering en goede prijzen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner