Svar från företagets ägare
Beste Vera,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
Daarna wil ik mijn excuses aanbieden dat je het contact met onze klantenservice zo hebt ervaren, het is nooit de bedoeling geweest om je het gevoel te geven dat je het verkeerd had!
Ik zie dat je inderdaad contact hebt gehad met mijn collega over de saldochecker op de website. Het is uiteraard vervelend als een functie op de website niet werkt en vinden het prettig dat je ons hier van op de hoogte hebt gebracht.
Mijn collega heeft je een link van onze andere website gestuurd omdat de saldochecker daarop werkte. Het issue van de saldochecker op PassaTennis moest intern doorgezet worden om opgelost te worden. We wilden je graag direct verder helpen en een oplossing aanbieden zonder dat je lang moest wachten. Ik zie alleen dat dit niet helemaal is uitgelegd door mijn collega, dus mijn excuses daarvoor.
Daarbij ging het ook nog over de combinatie van een kortingscode met een giftcard. Mijn collega heeft je hier helaas de verkeerde informatie gegeven omdat het wel mogelijk is om een kortingscode te combineren met een giftcard. Het is ook mogelijk om meerdere giftcards te gebruiken. Het enige wat niet mogelijk is, is om meerdere kortingscode tegelijkertijd te gebruiken en ik verwacht dat ze hierdoor even in de war was. We zullen dit zeker intern oppakken zodat het voor iedereen duidelijk is.
Ik begrijp ook dat je PassaTennis wat duurder vind dan andere websites. Ik zal deze feedback delen met onze inkoopafdeling zodat er wellicht wat aan veranderd kan worden.
Ik begrijp dat deze mail het gevoel niet volledig wegneemt, maar ik hoop dat ik de situatie nu meer heb kunnen verduidelijken en dat we een melding van een niet functioneerde website serieus nemen. En dat de intentie was om jou zo snel mogelijk te helpen met je vraag.
Nogmaals mijn excuses voor deze situatie.