Filter

Alles ging supersnel!!!

Super leuke ervaring met jullie, snel verzenden, top prijzen en super quality. Een van de beste sport winkels in Nederland!!! Misschien het beste !!!

Snelle levering en veel goede aanbiedingen

Veel keuze in hardloop spullen en veel aanbiedingen en snelle levering, ben heel tevreden.

tevreden

tevreden maar het verwerken van een retour zending duurt wel lang en dat is niet de 1ste keer. vorige keren moest ik ook lang wachten voor de afhandeling.

Niets ontvangen

Beste, ik kom zonet thuis van het buitenland. De koerier had de loopschoenen gewoon in de inkomhal gezet van het appartementsgebouw. Helaas zijn er slechte mensen en de zak was opengescheurd. Geen loopschoenen dus voor mij ... Ze zijn helaas gepikt! Ik neem morgen onmiddellijk contact met jullie op. Ik kan aantonen dat ik tem nu in het buitenland heb gezeten. Mvg, Katrijn

Goeie prijs en snel geleverd

Mooie shirts voor een prima prijs. Zondag besteld en maandag ontvangen.

Super service , snelle reacties op vragen

Prima assortiment , prima service en top mee denken met de klant

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

's Avonds besteld, volgende dag al geleverd. Zeer overzichtelijke website met leuke aanbiedingen.

Super goede service

Alles perfect geleverd.

Zoals steeds alles naar wens

Vlotte levering, ruim assortiment

Zeer snel geholpen en geleverd

Bij bestelling online werkte mijn login niet, maar werd telefonisch snel en correct geholpen. Bestelling werd binnen het uur aangemeld bij leverbedrijf

Snelle levering, mooi product

Snelle levering en waar voor mijn geld

Zie boven.

snel en correct

snel en correct

Snelle en goede levering

S avonds besteld en de volgende ochtend was mijn bestelling er al. De producten waren goed verpakt en zagen er goed uit.

Aantrekkelijke prijzen en in 1 dag geleverd! Super!!

Ik heb alle websites afgezocht voor loopschoenen en deze leek mij de interessantste.

Alles conform afspraak en beschrijving

Duidelijke omschrijving en scherpe prijzen, aflevering zoals omschreven

Goede producten en goed verpakt

Goede producten met duidelijke informatie

Oke

Snelle bezorging en duidelijke communicatie

Snelle bezorging en duidelijke communicatie via de mail.

Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Scherpe prijzen en voor 22u ‘s avonds besteld is echt de volgende dag in huis!

Zeer goede aanbieding en snel geleverd

Zeer goede aanbieding voor de schoenen die ik wilde. Vol bestel proces en snel geleverd. Bij met mijn aankoop.

Snelle service, goed product

Snelle service en de schoen rent heerlijk!

Uitstekend service, prijs-kwaliteit prima

Uitstekend service, prijs-kwaliteit prima

Prima schoenen; snel ontvangen.

Zeer tevreden; een 10

Om PassaSports