Filter

prima service!

zeer snelle correcte levering

Snelle levering!

Mijn bestelling is heel snel geleverd, blij mee. Mijn kleinzoon zal blij zijn met zijn trainingstenue.

Goede service.

Ik ben erg tevreden met de service wat is geleverd. Mijn eerste bestelling was volgens de pakket vervoerder geleverd. Helaas is dit nooit gebeurd. Voetbaldirect heeft mij hierin uitstekend geholpen, ik kon alsnog mijn zoon gelukkig maken met een trainingspak van zijn favoriete voetbalclub. Nogmaals bedankt.

Fijne winkel en heel snel bezorgd

Goede korpfbalschoenen voor een schappelijke prijs en heel snel bezorgd.

Top service en snel leveren. Via bol.com

Top service en snel leveren. Contact is goed. Betrouwbaar en zeker een aanrader.

Snelle levering veel keuze

Mooie prijsreductie voor kwalitatieve schoen, snelle levering

Snel geleverd volgens verwachting

Volledig volgens verwachting

Goed en goedkoop en vooral snel

Besteld op zondag, maandag geleverd. En gewoon goed en een scherpe prijs.

Snelle levering, mooi product

De bestelling werd snel in goede orde ontvangen, ook retourservice is duidelijk uitgelegd. Blij met de schoenen en knie beschermers!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit spullen. Snelle verzending En leuke aanbiedingen

Snel en juist

De levering was zeer snel, maat klopte. Gewoon doen wat de bedoeling is.

top

snel en correct en niet te lang moeten wachten wanneer de maat niet past om uw geld ervan terug te krijgen.

Klacht meeer dan naar behoren opgelost

Uitstekende service

Ik heb nu al een aantal keren spullen besteld van VoetbalDirect. Diverse voetbalschoenen, kleding en accessoires. Alles zonder moeite en binnen 24 uur geleverd. Retourneren was geen enkel punt en is netjes afgehandeld. Altijd goede prijzen of een goede aanbieding gaande. Het is eigenlijk inmiddels mijn "go to" adres geworden, aangezien ik 9 van de 10 keer hier uiteindelijke de beste deal vind voor wat ik nodig heb.

Snel en overzichtelijk

Leuke site, snelle levering en de shop is heel overzichtelijk

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Ik kom zeker terug.

Snelle levering!

Prima prijs en snelle levering!

Prachtige hardloop schoenen gekocht, snel ontvangen na bestelling, keurig verpakt en uitstekend geprijsd in de sale. Helaas waren de schoenen te smal voor mij, en moest ze terugsturen. Afhandeling van retour is keurig en correct verlopen, geld ook snel weer terug ontvangen .

Hello goed

Snel

Mooie producten, snelle nette levering

Wat wil je nog meer?

Overzichtelijk website, veel keuze, fijne communicatie en snelle levering!

Meerdere bestellingen al gedaan en alle keren tevreden over de bestellingen. Keuze uit diverse merken en zeer snelle levering. Thanks!

Toffe sportshop!

Goed en breed assortiment running kleding voor zeer schappelijke prijzen. De levering is uiterst snel via uitstekende communicatie per mail. Het trail assortiment mag breder wat mij betreft.

Snel verzonden, volgende dag al in huis. En goed product

handbaltenue aangeschaft voor een kleindochter

Prima verzorging. Helaas kan de beorging beter. DHL is trouwens NIET mijn favoriete bezorgdienst.

Bestelling was snel in huis

Tevreden

Om PassaSports