Filter

Snel kwaliteit en voordeligste

Snel geleverd, voordeligste keuze en fijn de schoenen waar ik al jaren met veel plezier op loop in dit keer een beschaafd kleurtje zwart. Al een paar keer met plezier op gelopen

Ik was eigenlijk verbaasd dat iets tegenwoordig nog normaal kan gebeuren. Ik heb een afgepreijsd product besteld, de volgende dag afgeleverd (nee, geen beschadigde, laatste stuk gestuurd zoals het helaas bij meerdere andere bedrijven werkt). Dus ik ben super blij met mijn aankoop.

Binnen 24 uur had ik mijn schoenen.

Groot assortiment snelle levering

Makkelijk alles te vinden op een grote website en snelle levering

Uitgebreid aanbod, snelle levering

Goed bereikbare en behulpzame klantenservice . Maatvoering tabel artikelen op website kan iets duidelijker om mogelijke retouren van artikelen te verminderen .

Goede ervaringen met hockey direct

Zeer vriendelijke en professionele website

Zitten goed

Woensdag ga ik weer voor het eerst tennissen en daarom goeie tennissen schoenen van Tennis direct

Zeer kundige mensen die je cht helpen bij het vinden van goede hardloopschoenen

Fijne winkel met mensen die echt goed weten waarover ze het hebben. Ze analyseren hoe je loopt door middel van een filmpje. Je krijgt diverse schoenen aan in verschillende prijsklassen en ze proberen je niet een duur segment aan te smeren als dit niet nodig is. Zeker een aanrader als je goed wilt worden geholpen.

Zeer fijne webshop

Alles goed en snel te vinden en te bestellen, Levering snel en goed

Positief

Makkelijk bestellen en de prijzen vallen echt mee

Leuke tas

Hockeytas gekocht, stevige kwaliteit en precies zoals afgebeeld.

Snelle levering, uitstekende.prijs

Nieuwe stick

Perfect service en producten.

Fijn bedrijf

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding van de producten!

Goede service!

Ik heb na heel veel braven gepast te hebben, eindelijk bij jullie de juiste gevonden.

Goed en vlotjes bezorgt

Gewoon goed

Goed en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Blij met de snelle en adequate bezorging

Het is een goede ervaring met RunningDirect geweest!

snelle levering en zit goed

Snelle levering van 2 paar sokken. Jongens zijn er super blij mee!

Vlgs afspraak

Altijd vjgs afspraak en dat is heel fijn. Jammer dat tennisdirect altijd een stuk duurder is voor hetzelfde artikel bij andere leveranciers.

Uitgebreid assortiment, snelle levering!

De website is overzichtelijk. Ik kan goed vinden wat ik zoek. Levering is snel en perfect te volgen. Producten zijn goed verpakt. Retourneren is makkelijk. Ook snelle service. Kortom, zeer tevreden!

Ik had wat tennisspullen nodig, deze winkel was de enigste die het had én het binnen 2 dagen kon leveren. Had er haast bij dus deze gekozen. Geen klachten, top.

Top Service

Mooi oranje shirt voor de Billy Jean Cup gekocht!

Ik had als supporter voor team nl bij de Billy Jean Cup een Oranje tennis shirt nodig. Eenvoudig kunnen uitzoeken en besteld. De volgende dag geleverd.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner