Filter

Mooie kwalitijd.

Prima geregeld, goed aan gekomen.

Zeer goed en snel geleverde.

Het was binnen een dag geleverd. Was super goed in gepakt en het was hellemaal niet beschadigd wat ik gekocht top servers.

Heel tevreden

Mooie artikelen tegen een goede prijs. Snelle levering.

Supersnelle levering (volgende dag in huis) en mooie spullen!

Makkelijk te bestellen, helaas iets te groot en geen probleem met retour (en eenvoudig ). Topbedrijf vind ik.

Snel, duidelijk en direct.

Goede site, duidelijke foto's incl product info en reviews. Snelle levering, superblij mee.

Alles snel en goed geregeld

Hardloopschoenen gevonden op de site voor een goede prijs en in de gewenste breedtemaat. Schoenen besteld en ik werd goed op de hoogte gehouden, zowel het gedeelte bij Running Direct als bij het transport bij DHL. Kortom ik ben zeer tevreden over het aanschaffen via Running Direct.

ruim assortiment en leuke aanbiedingen

Top verzorgd

Kwam op tijd en dik in orde mooie en prima loopschoenen Asus nimbus24

Top service leveren ze, Heel klantgericht is HockeyDirect

Met mijn bestelling was iets niet goed gegaan kan gebeuren. Maar hoe servicegericht en snel ze het op hebben gepakt. Ben onder de indruk. Mask je niet vaak mee

Goede snelle service

Als wij iets nodig hebben voor hockey, bestel ik dat graag via Hockeydirect. Producten worden snel geleverd. Iets niet goed, dan kun je dat gemakkelijk ruilen of terugsturen.

Zeer slechte levertijd

Je moet 4 a 5 dagen wachten , vroeger met postnl was dit de dag erna.

Komen beloftes niet na

Dinsdag morgen een bestelling geplaats, zou betekenen woensdag in huis. Op donderdag krijg je mail dat ze het naar DHL hebben gestuurd dus waarschijnlijk pas vrijdag binnen. Van de klantenservice krijg je geen reactie in ieder geval niet binnen 1 werkdag. Erg slechte service en heb ook van vrienden gehoord dat het bij hem precies het zelfde liep.

Aanrader

Ook al bestelde we maar een klein pakje met een waarde onder de 20 euro. Dit was supernet ingepakt en met veel zorg behandeld. Naar klanten toe een aanrader dus!

Supersnelle levering

Zeer ruim aanbod en maatkeuzes. Snelle levering en goede prijs dus helemaal tevreden met de aankoop!

Snelle en correcte levering

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Na 2 dagen werd de bestelling afgeleverd.

Snelle levering en een zeer goed artikel

Snelle en correcte levering.

Kwalitiet aan een mooie prijs

Kwaliteit aan een mooie prijs

De voetbal werd snel geleverd, top

Voetbal is voor Sinterklaas. Kleinzoon

Slecht

Verkeerd product gekregen. Geretourneerd, ik wacht mijn geld nogsteeds

Prima website, snelle levering, redelijke prijzen en precies wat ik wilde hebben

Zeer goede srvicey

Wederom een paar schoenen, merk Lotto, besteld. Goede prijs, veel keuze, goede maat en snelle levering.

Alles exact volgens de aanbieding afgeleverd. Super tevreden

Geweldige service

Duidelijke website waar je heel goed kunt selecteren wat voor jou van toepassing is. Scherpe prijzen en snelle levering

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner