Filter

altijd correct en snel geleverd

altijd correct en snel geleverd overzichtelijke pagina's ...

Aangekomen binnen de vooropgestelde tijd

In orde...schoenen in orde

Levering en product netjes

Retour klopt niks van

Bij 2 paar gympen in doos,retour ticket uit be Dhl kon dit niet lezen. Terug antwoord nr,alles per contact telefoon running direct. Weer naar post nl punt. Kent dit adres niet meer. Overgestapt van post nl naar dhl. Weer naar dhl punt Inmiddels 30 min voorbij. Toen een mail,Weer via tel contact running direct,en moest deze printen. Was niet thuis,en heb geen printer. Dan maar bij iemand anders doen. Top advies!!!! Uiteindelijk print,en retour.koste mij uur. Snap niets van dit beleid. Post nl altijd netjes,dhl veel klachten ivm pakjes bij deur en weg zijn bezorgers. Graag voor deze dingen oplossing. Dit is niet fijn. Puur mededeling,dit moet niet vaak gebeuren,zou dan naar ander gaan.

2 keer wat besteld, alles top

Alles goed en snel geregeld

Niet betrouwbaar

niet betrouwbaar op levertijden

Prettige site en snelle levering

Alles verliep gesmeerd.

Ja

Rapide et tout-a-fait conforme.. très belle qualité

Je recommande... Envoie rapide, bien emballé, conforme à la commande et bonne qualité

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zit al 10 dagen op de tennistas te wachten

Wel betaald, geen spullen. Gevraagd waar het blijft, geen reactie. Toch alweer 10 dagen geleden. Erg slecht, zou je niet verwachten van een webshop

Matig

Verkeerde maat, moet ik eerst weer nieuwe maat bestellen. Heb ik al 2x geld uitgegeven en nog niks ontvangen. Niet echt klantvriendelijk

Product nog niet ontvangen

Inmiddels een week onderweg maar nog niets ontvangen. DHL is waardeloos

Goed en snel

Bestelling verloopt vlot. Levering altijd snel, belde de volgende werkdag. De prijzen zijn werk hoger dan bij andere tennisshops en dat is jammer.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snelle levering, prima producten.

Goede levering

Vlotte bestelling en vlotte levering!

Vlotte bestelling en vlotte levering!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mn bestelling tot op heden nog niet ontvangen ook als is het op voorraad.

Dik tevreden

Schoenen waren ook daadwerkelijk op voorraad en werden ook snel verstuurd.

Snelle service en mooie prijs

Snelle service en mooie prijs

Zeer slecht

Ik had vorige week een bestelling geplaatst van een cadeaubon die 100 euro waard is. Ik heb mijn adres juist ingevuld. Tennisdirect heeft de busnummer doorgeven als huisnummer terwijl dit zeer duidelijk is aangegeven. Hierdoor werd mijn pakje niet geleverd en kon ik het niet optijd afgeven voor de verjaardag. Ze antwoorden niet op mijn mails waardoor ik mijn cadeaubon kwijt ben.

geweldig

geweldige prijzen, bestelling gedaan en volgende dag in huis, kon niet beter

Snelle levering en goede producten!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe volleybalkleding! Snelle levering en mooie kwaliteit.

Geen informatie

Mijn schoenen vallen te klein, wat kan gebeuren maar hoor niks meer over mijn retour zending. Is nu een week geleden ook over de betaling die je terug krijgt blijft het stil

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner