Filter

Supersnelle levering

'S avonds besteld en volgende dag in huis. Helaas waren de schoenen veel te klein, dus maat klopte niet, maar ga wel andere bestellen.

Snelle levering, netjes ingepakt

Duidelijke site, snel geleverd, goed verpakt

Zeer goede ervaring qua goederen en levering

Mooie kwaliteit van hockey spullen en snelle levering! Zeker aanrader. Voor beginnende en ervaren speler.

Snelle en probleemloze bezorging

Twee hockeytassen besteld. Een wat grotere en een compacte. De tassen zijn snel en probleemloos geleverd. Toch de compacte waterdichte tas gekozen, omdat alles hier toch in paste. Retourzending was makkelijk en snel geregeld. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Prima service, snelle levering en nette prijzen.

Aantrekkelijke prijs, snel bezorgd

Schoenen komen precies overeen met hetgeen op website is aangekondigd

No response from return

Sent away the item to return more than one week ago. Still no response!

Snelle levering goed contact

Super snelle levering al waren de schoenen niet dat wat ik ervan verwachte

Geweldig snel geleverd

Uitsetekend

Woensdag besteld donderdag op de deurmat, super

Snel geleverd en past goed zoals het bestel is. .

Ik ga vaker bestellen.

Prima, snel

Artikel besteld en snel ontvangen

mooie bal, snelle levering

De handbal kwam de dag na bestelling. Mooie bal, niet iedereen heeft deze.

De zak was kapot

Ik heb een trui gekocht maar de zak was kapot toen hadden we gemaild en hadden we hem naar de kleermaker gebracht en het eerst vergoed dus best prima

Snel en goed geleverd

Makkelijke website

Snelle en goede levering

Na een vlotte bestelling heb ik het product snel geleverd gekregen. Ook de kwaliteit is goed.

Grote keuze en snelle levering!

Ook in het buitenland een snelle en goede levering. Iedere keer weer.

Keurig

Duidelijke website en snelle levering.

Ruim aanbod en fijne service

Ik bestel al enige tijd bij Hockeydirect. Ze hebben een duidelijke website met een ruim aanbod, voor een redelijke en regelmatig zelfs een voordelige prijs. De klantenservice is vriendelijk.

Correcte verzending en service

Zeer tevreden van de bestelling

Prima product en snelle bezorging.

Zie boven.

Perfect product, snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering en een goed product!

Snelle levering, ruim assortiment

Eenvoudig zoeken met ruime keuze en gemakkelijk bestellen

Excellent

Item is goed en de bezorging is optimaal

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner