Filter

Snel en goed

Binnen 1 dag geleverd, erg blij mee.

Correcte levering

Heel tevreden voor de snelle levering van het gevraagde product .

Super goed

Ik heb mijn broek al goed aan hoor en het zit goed en het is goeie kwaliteit, echt een goeie site echt een aanrader

Onbereikbaar

Voetbalschoenen besteld via de shop. De zool van de schoen laat na 3x trainen al los. Voetbalshop is per mail en whats app onbereikbaar. Wil je service koop je schoenen in een winkel

goede en snelle levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. En goedkoper dan bij andere shops

Een groot drama!!

Ik heb 2 hockey shirts besteld, een uit- en een thuisshirt. Het uit shirt kwam aan zonder het bijbestelde rugnummer. Hiervoor gebeld en zou geregeld worden. Shirt teruggestuurd en meteen de volgende dag een nieuw shirt. Weer zonder rugnummer. Weer gebeld. Er was weer iets fout gegaan met de bestelling maar nu zou het goedkomen. Ook meteen geïnformeerd naar het thuisshirt wat ik ook nog niet ontvangen had. Daar was iets mis mee gegaan en dus heeft de medewerkster de bestelling opnieuw ingevoerd. Top de dag van vandaag geen uitshirt met rugnummer ontvangen. Ook nog steeds geen thuisshirt. Hierover weer gebeld en nu was het de schuld van PostNL Kortom: na een hoop op en neer bellen en op en neer naar het postkantoor, is er nog steeds geen shirt gearriveerd!!

netjes en snel

Ondanks de dru[kke tijd, begin van het seizoen, werden de bestelde spullen sneller dan aangegeven geleverd

Het was er best snel. Bestel hier zeker vaker!

Donderdag bestelt was er de volgende week dinsdag al weer super snel!

Zeer tevreden besteld en de volgende dag al in huis.

Perfecte kwaliteit en uitstekende sevice

Snel, makkelijk en eerlijk

De site is duidelijk en makkelijk. Ruime keuze en erg klantvriendelijk. Snelle levering

Prima, alles op tijd en juist geleverd.

Prima site, veel keuze, levering op tijd en compleet.

Perfect !

Correcte omschrijving van het product en heel snelle service !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer slecht

Ik heb hier meerdere pakken besteld. Helaas waren er 2 pakken vrij snel kapot. Vervolgens werd mij verzocht deze terug te sturen. Dat heb ik dan ook direct gedaan. Alleen daarna nooit niets meer gehoord. Wij zijn nu 3 weken verder en er is nog steeds geen oplossing. Ik baal hier dan ook flink van…

Altijd goed

We bestellen al jaren onze spulen hier en nog nooit problemen gehad.!

Hoka gaviota

Opzoek naar een mooie prijs voor mijn nieuwe hardloopschoenen, stuitte ik op RunningDirect.nl. Ik had er nog nooit van gehoord en keek zeer kritisch naar de site. Toch besteld, maar betaald met mijn credit card, zodat ik en mijn gekochte product verzekerd zou zijn. Met twee werkdagen had ik mijn bestelling binnen, keurig verpakt. Ik zet runningdirect hij me favoriete voor mijn volgende bestellingen. Aanrader

Ok

Artikel goed ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top schoenen gekocht voor een aantrekkelijke prijs. En de levering super snel en bijkomend voordeel als ze eventueel retour moeten zit alles er bij (retourticket)

Schoenen ontvangen

Schoenen ontvangen en bevallen prima.. Bedankt voor de goede hulp van diegene die ik aan de telefoon had en mij zo goed geholpen heeft.

Kwam vroeger dan ver wacht

Super snel levering Op vrijdagavond besteld en er stond op levering maandag maar dat was zaterdag al super snel

prima schoen en goed afgeleverd. Kon er meteen op weglopen

het is goed zo

Snelste levering ever ,

Om 19,30 uur besteld , volgende dag 10,30 uur in huis !

zoals het moet

simple snel korrect