Filter

Snel en verzorgd

De levering was snel, de prijs was goed en het zag er verzorgd en betrouwbaar uit.

Snel en goede service

Snel en goed

Groot assortiment, makkelijk bestellen en snelle levering.

Alles dik in orde

Goeie kwaliteit/keuze Goeie service

Het zou maandag aankomen maar het kwam al twee dagen eerder binnen.

Snel

Fast delivery

Komen afspraken na.

Snelle levering en prima kwaliteit

Goede levering duidelijke site

Goede prijs aanbiedingen

Wat je nodig hebt om sport prestatie te optimaliseren ✅

Sneller geleverd dan beloofd

Prima geholpen via de mail

Snel geleverd. Blij met de voetbalschoenen.

Prima en op tijd.

Makkelijk, snel en duidelijk je spullen in huis.

ok

Professionele snelle afhandeling

Mijn aankopen voldeden aan mijn verwachtingen en werd sneller geleverd dan voorzien. Dankjewel.

Groot assortiment, duidelijke site, snelle bezorging!

Uitmuntend!

Snel besteld en snel geleverd

Goede schoenen, snel geleverd, mooie prijs.

Snelle levering, prima product

Nvt

Veel keus, snel geleverd.

Veel keuze in hardloopschoenen. Dank zij de filterfuncfie makkelijk een keus kunnen maken. En een dag later de schoenen al in huis.

Na bestelling had ik eerder dan verwacht de nieuwe sportschoenen in huis.

Slecht

Ik zou vandaag het pakketje verwachten, maar heb hem ook niet gekregen en ook geen update?

Zeer snelle levering

De volgende dag was mijn pakket al geleverd en ook retouren gaat zeer makkelijk met het bijgevoegde retourlabel.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner