Filter

Precies wat ik verwacht

Leveren netjes op tijd en zorgvuldig verpakte producten

Op tijd, keurige service!

Alles in orde.

Goede communicatie. Product goed.

Hockeystick besteld en ondanks dat we vantevoren de maat hadden opgemeten bleek de stick toch te groot; gratis kunnen omruilen voor een maat kleiner die we de vlg dag al in huis hadden!! Heel fijn !

Voldoet aan verwachtingen

In eerste instantie waren de producten niet beschikbaar i.v.m. een verhuizing van het magazijn. De klantenservice gaf mij de juiste informatie, waardoor ik later alsnog de schoenen kon bestellen. Het proces verliep soepel en de webshop doet wat het beloofd.

De terugbetaling gebeurde zeer goed

Fantastische service

Tot twee keer toe de verkeerde maat en schoenen besteld. Maar ze leveren zo snel, dat ik de eerstvolgende dag de goeie schoenen toegestuurd kreeg en binnen een week waren de bedragen gecrediteerd. Ongekend. Een warme douche sowieso van mij!

Eerlijk gezegd, sinds kort weer begonnen met tennis en een aantal dingen besteld en bezeer tevreden.

Nog 0 problemen met meerdere bestellingen

Snelle en duidelijke communicatie

Een product retour gezonden en gebeld in verband met onduidelijkheid. Makkelijk te bereiken klantenservice en op een klantvriendelijk en een duidelijke manier mijn vraag afgehandeld. Zeer tevreden!

PadelDirect stelt nooit teleur

Snelle levering met kwalitatieve materialen van PadelDirect. Bij benodigde spullen bezoek ik deze website

Prima shop

Toppie

Stipt en correct

Positieve ervaring!

Veel keuze, snelle levering en scherp geprijsd

Veel keuze, snelle levering en scherp geprijsd. Ook een goede retourregeling.

Perfect!

Snel binnen, producten juist omschreven

Snel geleverd, scherpe prijs

Zie boven

Uitstekende service

Snelle en vlotte afhandeling met een zeer ruim aanbod.

Bezorging nog steeds niet binnen. Telefonisch niet bereikbaar bereikbaar

Zie bovenstaande

Super snel & prima ontvangen!

Super snel & prima ontvangen!

Goede service, scherpe prijs

Duidelijk aanbod, nette snelle service en scherpe prijs

Snelle en goede service, mooie en fijne producten.

Snelle levering. Snel antwoord van klantenservice. Lastig dat je niet kan omruilen voor een andere maat.

Ik ben heel tevreden van mijn bestelling! Sneller bezorgt dan verwacht! Echt een aanrader!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Netjes en snel

Overzichtelijk en snel besteld. Goede en vlotte verzending.

Snelle levering, mooie schoenen

Voor het eerst bestelt op Hockey direct. Wat een snelle levering en de schoenen van Brabo zitten top. Super fijne aanbiedingen ook!

perfecte levering !

besteld en nog sneller dan 24u later geleverd - fantastisch !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Om PassaSports