Filter

Uitermate tevreden over Sportshop.com!

Deze score zowel voor de keuzemogelijkheden bij Sportshop.com als voor de trail/wandelschoenen die ik in aanbieding heb aangekocht. Bleek in eerste een 1/2 maat te klein genomen. Perfecte maat dag erna ontvangen en de andere direct teruggestuurd. Alles perfect verlopen. Bij navraag via email direct bevestiging gekregen dat de retour goed was ontvangen en paar dagen later terug op de rekening gestort. Bij deze ook een 10 voor de snelle en vriendelijke respons van de Customer Service (Specialist Isa).

heel goed

stipte levering van de bestelde goederen

New schoenen

Nieuwe schonen besteld volgende dag ontvangen perfect

prima sokjes. razendsnelke levering

Mooie sokjes, passen goed. Zeer snel bezorgd.

Geweldig, zo snel als mijn bestelling er was!

Prima service, en ruime sortering!

Zo als het hoort

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Dat is alles wat ik vraag

Snelle levering en leuke artikels!

Pakket is niet geleverd

Pakket (nog) niet geleverd

Snel en correct

Leuke collectie, heel snelle levering en correcte afhandeling

gewoon goed geregeld

precies wat ik heb verwacht

Top gewoon

Zeer snelle levering en het geleverde product was top

Zeer snel de schoenen in huis.

Prima producten en snelle levering

Erg positief

Snelle levering product als besteld

Netjes verpakt en juiste maat

Super vlot

Bestellen savonds morgen aan de voeten

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze aan producten met duidelijke omschrijving. Levering gaat snel en vlekkeloos.

Voor herhaling vatbaar

Duidelijk omschrijvingen op de site. Makkelijk afrekenen, zeer snelle levering. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ruime keuze.

Goede site

Goede volleybal

Goede prijs, snelle levering

Prima service, dank!

Excuses, excuses, noch geen bestelling binnen. Zucht!

Nu 1 ster totdat wij onze bestelling binnenkrijgen die ik afgelopen week heb geplaats en betaald. Twee keer een e-mail verstuurd, twee keer een antwoord met excuses ontvangen, maar onze bestelling nog steeds niet.

snel en goedkoop

snel en goedkoop

Goede kleding. Duidelijke site

Snelle levering en scherpe prijzen

Laat je niet afschrikken door de 'internationale' uitstraling en grootte van deze webshop. Prijzen zijn transparant en zeer scherp, levering is gratis en supersnel (volgende dag in huis) en uit NL.

Prima goed

Scherpe prijs en netjes op tijd geleverd.

Geweldig en zeer correct

Keurig op tijd alles netjes geleverd. Ik heb nig nooit wat hoeven terugsturen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner