Filter

Snelle service, ruim aanbod, duidelijke site en scherpe prijzen.

Zeer prettige afhandeling van mijn bestelling en de producten zijn zoals omschreven.

Heb inmiddels meerdere keren wat besteld bij Running Direct. Mijn ervaring is in alle gevallen positief. Je bestelling wordt snel geleverd. Daarnaast is het assortiment groot en zijn de prijzen scherp. Wel zo fijn.

Goede levering en prijs

Snelle levering en goede prijs

Een fijn bedrijf

Goede en snelle service Ruime keuze prettig shoppen

Product zoals gepresenteerd, snelle levering

Product zoals gepresenteerd en snelle levering

nette prijs en snel bezorgt

ik zocht speciaal naar deze schoenen en kwam deze website tegen voor de juiste prijs en ook nog eens een snelle bezorging. de juiste prijs en snel bezorgen dat is heel belangrijk dus ga zo door.

Uitstekend service

Geweldige goede service en zeer snel de volgende dag was mijn bestelling binnen

1000 spam mails maar geen een mail over me bestelling

Ik kan geen track and trace vinden

Goed en kwalitatief aanbod van artikelen voor alle takken van de sport

Uitstekende en verzorgde website met groot aanbod van sport relateerde artikelen. Snelle levering

Op tijd bezorgd en tevreden met de bestelde artikelen

Erg tevreden

Voordelige keuze, snelle levering

Voordelige keuze, snelle levering

Snel en netjes

Makkelijk bestellen, snel ingepakt, opgestuurd en ontvangen

Prima service. Snelle levering. Schoenen gelukkig niet verpakt in een veel te grote omdoos.

Prima service. Snelle levering. Schoenen gelukkig niet verpakt in een veel te grote omdoos zodat het pakket makkelijk meegenomen kan worden .

snel geleverd

Snel geleverd zoals beloofd.

Mooie producten, goede prijs!

Mooie producten en aantrekkelijk geprijsd

Zie onder

Snelle en goede levering, Eindelijk na drie jaar weer gewoon lopen met de achillespees ontsteking door de bijzondere hoka schoenen.

Snel en correct

De verwachting is nagekomen

Super voor elkaar!

Ontvangen wat ik besteld had en vooral zo snel als beloofd was. Dik tevreden!

Snel

Snel en goed

Nog steeds niets ontvangen

Helaas nog niets ontvangen

Fantastisch, snelle levering

Fantastisch en een snelle levering, gemakkelijk shoppen.

Snel bezorgd. Schoenen lopen prima. Goede pasvorm.

Schoenen waren snel bezorgd, passen goed en lopen goed.

Snelle levering, mooie prijs kwaliteit verhouding

Goed ruitjes van het artikel, goede kwaliteit en snelle levering

Top snel en correct

Prima, uitstekend

Bestelling niet ontvangen

Ik heb na anderhalve week mijn bestelling nog steeds niet binnen. Het shirt en de broek zouden nog bedrukt moeten worden en dan binnen een paar dagen hier zijn. Vind het ook vreemd dat de desbetreffende artikelen inmiddels ook niet beschikbaar meer zijn in de shop...

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner