Filter

Leuke site, handig te bestellen

Het broekje is goed aangekomen. Ben er blij mee

Snelle levering, goede service

Bestelling werd snel geleverd. De maat was niet goed, maar artikel was eenvoudig te retourneren en ontvangst bevestiging kwam snel binnen. Bij het bestellen van een nieuwe maat, ontving ik een code voor gratis verzending. Erg prettig.

Snelle levering, goede service

Ik heb 2 tenues besteld die te klein waren. Gelijk geretourneerd en nieuwe besteld. De volgende dag gelijk de nieuwe bestelling ontvangen en 3 dagen later alweer m’n retourbetaling ontvangen! Super snel en goed allemaal! Ik denk dat het aan de naam licht: voetbalDIRECT! Directe levering, directe service!

Goed en snel geholpen

Snelle bezorging

Een hartstikke super ervaring. Los ervan dat de producten goed zijn aangekomen, is ook het retour proces prettig en verdient vooral de vriendelijke communicatie een dik compliment. Vriendelijk contact, goede communicatie, correcte antwoorden en zelfs een beetje humor. Dat is de menselijke verbinding die veel bedrijven missen en waar Running Direct helemaal aan voldoet. Top!

Snel, goed, goede communicatie

Zeer snel geleverd.

Fantastische levering en de schoenen zitten perfect. Uitstekende webshop met veel keuze!

Ik heb meerdere keren iets besteld en negens problemen van gehad. Alles is optijd en mooi ingepakt geleverd

Service is uitstekend

Bestelling is gelijk de volgende dag geleverd. Omruilen van goederen ging ook moeiteloos.

professioneel en service gericht met oog voor het juiste sportmateriaal

Snelle en duidelijke service van het eerste bezoek op de website tot wanneer de bestelling wordt geleverd. Jullie hebben oog detail en voorzien de juiste informatie om tot een juiste aankoop te kunnen overgaan.

Zeer goede ervaring met TennisDirect

Het plaatsen en verwerken van de bestelling gaat online prima. Overleg met de winkel (Zoetermeer) is super en heel sterk klantgericht. Hele fijne ploeg die daar staat. Echt top. Laatste bestelling duurde wat langer door verhuizing van magazijn. Begrijpelijk en was ook goed gecommuniceerd via de site. Voor mij geen ander adres meer voor mijn tennisspullen.

Betrouwbaar, snel en eerlijk

Ik heb nu al een aantal keer verschillende producten aangeschaft via VoetbalDirect. De afhandeling is altijd boven verwachting goed. Iets wat schaars is tegenwoordig. De meesten geven aan te leveren wat hun website aangeeft, maar komen dit nooit na. VoetbalDirect wel!

Verschrikkelijk

Bestelling gedaan op 29-6-2022 om 19.25 uur waarbij wordt aangegeven dat voor 22.00 uur besteld vandaag verzonden. De volgende dag de Track and Trace bekeken en gezien dat het pakket nog niet eens ontvangen is door PostNL. Ik heb gebeld met deze partij en de dame aan de telefoon gaf aan dat het meegegeven is gisteren daarom heb ik een track and trace. Helaas voor mevrouw heb ik zelf een webshop waarbij je de track and trace al krijgt als je het verzendlabel uitprint (dan moet het pakket nog ingepakt worden en het verzendlabel er op geplakt). Met andere woorden het pakket is nog niet meegegeven aan PostNL. Toen heb ik aangegeven dat ze het pakket bij hun mogen laten omdat ik het vandaag nodig heb en niet morgen. Dit kon niet want het pakket lag op de trailer om aan PostNL meegegeven te worden (terwijl ze eerder aangeeft dat het gisteren is meegegeven aan PostNL en nu ligt het opeens op de trailer om meegegeven te worden?) Na dit te vragen vroeg de mevrouw brutaal wat ik nou wil en of ik blijf discussiëren. Ik zal mevrouw vertellen wat ik wil ME PAKKET DE DAG ERNA ALS DAT BELOOFD WORDT!!!!! . Hoop dat het nu duidelijk is voor haar. Als het bij PostNL ligt en zij bezorgen het niet op tijd, dan kunnen zij er niks aan doen. Alleen nu is het niet meegegeven.. Stelletje prutsers. TIP: Stop met Passa Sports aangezien die niet om kunnen gaan met een bestelling op tijd inpakken en meegeven.

Spam

Na bestelling start het spammen zonder dat ik hier toestemming voor heb gegeven

Snelle levering in een prachtige verpakking

Een goedwerkende website die snelle levering belooft en dat ook doet: ik raad iedereen deze webshop aan. En dan krijg je ook nog padelrackets in mooie hoesjes. Het is perfect.

Prima service!

Snelle bezorging. Terugsturen, omdat de schoenen te klein waren, was geen probleem. Daarna snel de goede maat in huis. Schoenen in de aanbieding gekocht, een schappelijke prijs.

Zeer snelle levering

Fijne webshop.

Mooi shirt gekocht van Chelsea, prima kwaliteit (Nike) Verrassend goedkoop, wou er nog twee bestellen, maar ze waren al uitverkocht. Hou deze webshop regelmatig in de gaten voor leuke en vooral voordelige aanbiedingen. Ga zo door!.

Volleybalshop maakt haar beloftes waar.

Zeer punctueel!

ik heb al reclame gemaakt bij mijn buurman en die heeft ook al een bestelling geplaatst. Super correct en proffesioneel! ik bestel ik zeker terug! Mvg Enrico

snelle service

Snelle levering!

Twee Bobalat rackets besteld bij Tennis direct, snelle levering en de rackets spelen top ! Betere controle en ik kan meer snelheid geven aan de bal

Geweldig!

Ruim assortiment aan topmerken. Goede omschrijvingen van producten en een uitstekende service met snelle levering van producten. Kortom, top!

Betrouwbaar en vertrouwd

Ik heb al meerdere artikelen bij voetbaldirect besteld: voetbalschoenen, kledingsets, accessoires. De bestellingen worden altijd goed verpakt en binnen verwachte tijd geleverd. De communicatie daarin is goed. Kleding zonder passen is soms spannend, maar alles tot nu toe zit geweldig. Vergeleken met andere gekochte kledingstukken bij winkels heeft voetbaldirect kleding met frisse en stoere uitstraling. Kwaliteit en prijs hebben een goede verhouding. Meerdere keren worden kortingen gepubliceerd en gecommuniceerd. Met drie sportende gezinsleden geeft dat weer voordeel. Kortom, voetbaldirect betrouwbaar en vertrouwd

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner