Filter

snel en correct geleverd

prima koopervaring, niets op aan te merken

In de avond besteld. Volgende dag in huis.

Snelle levering en veel keus.

Mooie artikelen in een uitgebreid assortiment, die meestal goed geprijsd zijn. De levering laat niet lang op zich wachten.

Ik kan op een goedkope manier mijn zoontje tevreden stellen

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb. We hebben het financieel niet altijd gemakkelijk, maar door jullie kortingen kan ik mijn zoontje toch kopen wat hij graag wilt. De service is ook top. Het geld wordt teruggestort zoals vermeld als ik het terugzend. Ik raad iedereen die sportkleding draagt, deze site aan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles was goed in orde

Supersnelle en goede service !

Makkelijke en overzichtelijke website, goede prijzen en service, en snelle levering

prima webshop

snelle levering, voldoet aan de beschreven kwaliteit

Fijne website en snelle levering

Fijne duidelijke website. Bestellen ging makkelijk. Snelle levering.

super tevreden ,hele snelle levering Top !!

Een hele snelle levertijd en goeie kwaliteit van alles

De organisatie van jullie is perfect

Jullie zijn de!! Beste!!

Besteld en binnen 2 dagen ontvangen.

Prima product

Hardloopschoenen besteld, heel snel geleverd, alles dik voor elkaar.

Super snel en fijne service

Volgende dag al bestelling in huis 2x, goed telefonisch advies gekregen over welke maat te bestellen en de eigenschappen van dat merk hardloop schoenen. Bedankt voor de fijne en snelle service!

Prima 1ste ervaring met RunningDirect

Mijn eerste ervaring met RunningDirect is goed. De schoenen die ik zocht waren op voorraad, voor een mooie prijs en op de dag van bestellen (zondag) nog verstuurd. Volgens Post.nl ook de volgende dag bezorgd....echter werd het dinsdag

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik had een bal besteld bij deze winkel maar heb hem nooit ontvangen. Ik heb daarom niet het gevoel dat ik goed geholpen werd.

Ruime keus uit een veelzijdige tenniscollectie.

Snelle levering van je bestelling die voldoet aan mijn wensen

Vlotte levering

De ruimste keuze aan padel en tennisspullen. Vaak goede kortingen. Nooit problemen gehad met levering of iets dergelijks.

Zeer snelle levering

Mooie aanbieding hardloop shirts en een zeer snelle levering

snelle levering, duidelijke website en goede prijs!

snelle levering, duidelijke website en goede prijs!

Veel keuze, mooie korting, snelle levering

Leuk en werkt heel goed

Ik heb een fluit bestel want soms voetballen we met vrienden in de avond partijtje en dan is het leuk dat je een fluitje hebt en dan bespaar je je stem ook direct ;)

Super snel geregeld

De bestelde turf voetbalschoenen sense 3 waren toch niet naar mijn zin (moeilijk aan te krijgen vanwege de sok ) nadat ik ze terug gestuurd heb ,snelle reactie en terug betaling . Ga nu toch de kaiser 5 turf bestellen Persoonlijk vind ik deze fijner als trainer

Prima geregeld

Om PassaSports