Filter

Hele snelle levering Zeer tevreden met mijn artikel. Past perfect! Kwaliteit!

Supersnelle levering

Snelle levering en ruim assortiment. Ik ga mn asics gel rocket 10 gebruiken voor ping-pong. Lopen goed. Ik baal alleen wel dat ik de zelfde schoen en maat een week later bij plutosport.nl €10 euro goedkoper zie. Story of my life zal ik maar zeggen.

Goed product, snel geleverd

Goed product. Snelle levering.

Ales top

fijne website

Mijn bestelling was er snel, het was wel jammer dat hij niet het bedoelde kadoo was. Heb contact gehad met de klantenservice en die reageerde heel snel en correct.

Alles snel geregeld

Ik heb een bestelling van meerdere items gedaan en deze kwamen al heel snel binnen. Omdat één item mij niet paste heb ik deze geretourneerd. Het geld was zo weer teruggestort!

Snelle en goede service!!!

Snelle en goede service!!! Goed product voor een goede prijs!!

Goede en snelle bezorging!

Prima website met mooie aanbiedingen en top producten!

Mooie schoenen voor een prima prijs

Supper

Mooie tennisschoenen. Super fijn geholpen door de klantenservice van mij krijg je een dikke 10+

Goede prijs / koeriersdienst matig

Goede prijs na vergelijking op verschillende websites, maar samenwerking met weiskoeriers vind ik niet geweldig. Ze laten geen bericht/briefje/mail oid achter als pakket niet afgeleverd kon worden.

Ik ontving snel en goed materiaal. Net hetgeen dat ik verwacht had. Degelijk materiaal voor een eerlijke prijs

Ben zeer tevreden

Oke

Snel geleverd en ook omruil ging voorspoedig.

De bestelling werd snel en soepel geleverd. Helaas bleek het shirt te klein. Een telefoontje (met een levend iemand) en de omruil was geregeld. Duidelijke instructies en het nieuwe product was ook weer snel in huis.

Goede ervaring

Nice bro

Optijd geleverd en gewoon de goede bestelling met goede kwaliteit Source: trust me bro

Zeer goede ervaring!

Materiaal (padelschoenen en truitje) aan scherpe prijs, correct en in orde op tijd geleverd! Zeker aan te raden!

Altijd goed en snel

Goed assortiment altijd heel snel in het leveren

Scherpe prijs snelle levering

Hoka One hardloop schoenen zijn bij RunningDirect.nl erg scherp geprijsd, zeker in de aanbieding. Leveren is vaak al de volgende dag, tot nu toe een fijne ervaring

simpel,snel, correct

snelle levering, product perfect zoals beschreven.

Snelle en goede service

Bestelling binnen 1 dag in huis.

heel goede sportshop

alles perfect in orde van bestelling tot levering thuis aan de deur. en heel vlug geleverd bestellen de dan nadien geleverd. je hebt er zeker een klant erbij.

Altijd snel geleverd

De leveringen zijn altijd snel na mijn bestelling. Gaat super. Ook verwerking van terug te sturen producten gaat snel.

Snelle levering van kwalitatief goed materiaal.

Geweldige service en snelle levering

Voor goede prijs handbal besteld en super snel ontvangen. In perfecte staat en al op juiste spanning om gelijk in gebruik te kunnen nemen. Ook andere zaken voor een goede prijs te verkrijgen. Zal zeker vaker hier bestellen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner