Filter

Ruime keuze en snelle levering

Ik zocht nieuwe volleybal schoenen. En vanwege de ruime keuze in merk, model én maat, en de snelle levertijd, dik compliment!

Volleybalshop.nl maakt waar wat ze zeggen!

Heel prettig dat zo snel geleverd werd omdat ik ze de volgende dag ook al nodig had!!!

Prettig en snel geleverd.

Prettige website en het product is snel geleverd.

Fantastisch, al de volgende dag in huis en keurig verpakt , dus ben super tevreden!

Zal zeker vaker bestellen!

Uitstekende service

Altijd goed

Vandaag besteld morgen in huis. Goed geprijsd mijn favorite sportspul winkel

Super prijs

Echt goede kwaliteit en service

alles goed geregeld

meerdere maten besteld en goed herleverd

Running direct goed. Alleen bezorging matig, ze leggen het pakketje in de lift zonder aan te bellen!

Krijg ik ineens van de bovenbuurvrouw een berichtje dat er een pakketje voor me in de lift ligt..

Fijne communicatie; snelle levering.

Besteld en binnen paar dagen in huis. Shirtjes (dry) van Nike zijn wat aan de korte kant, maar daar kan Tennisdirect niets aan doen! ;-)

Door de sale mooie prijzen. En leuk om nieuwe aankopen te doen. Snel geleverd zoals de afspraak.

Goede website, prima prijzen en snelle levering

Website is duidelijk en de artikelen zijn makkelijk te vinden. De prijzen en aanbiedingen zijn prima. Goede snelle levering en verpakking ook prima

Fijne aanbiedingen en snelle levering

Goede kwaliteit en prijs verhouding met leuke aanbiedingen . Snelle levering , mijn zoon kon gelijk zijn nieuwe kleding en schoenen uitproberen bij de training .

Top web shop!

Wat een ruime keuze, mooie aanbiedingen en snelle levering!

Juiste informatie en snelle levering

Super goede service en levering

Afgelopen tijd meerdere malen via de website van voetbal direct sportkleding besteld en de levering, retourneren etc is allemaal goed bevallen.

Prachtige sweater van merk Borg aangeschaft met een mooie korting.

Leuke verjaardagsactie van tennis direct.nl Aangenaam verrast door het design en de kwaliteit!

Vlot

Veel keuze! Makkelijke website. Vlotte levering, zoals beloofd.

Top service en kwaliteit

Je wordt altijd goed en snel geholpen. Order altijd snel binnen.....Ook heel fijn dat als je iets wilt omruilen dit gelijk wordt verstuurd op het moment dat je het verkeerd bestelde artikel hebt afgegeven bij post nl

Onze dochter is blij met haar nieuwe Nike broek en precies na opmeten de juiste maat gekozen .

Super afhandeling

Top service!!

Top service en snel bezorging

Snelle levering, mooi verpakt, top kwaliteit!

Fijne, ruime keuze in kleding. Snelle levering! Kleding is mooi verpakt en van goede kwaliteit!

Snelle levering & retour

Producten worden snel en compleet geleverd. Duidelijke aangemeld via mail. Ook retourproces verliep probleemloos.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner