Filter

Supersnel geleverd

Goed!

Super snelle levering

Ik had bedrukte shirts besteld en daar stond 9 tot 10 werkdagen voor maar ik had ze al na drie werkdagen, dus daar was ik echt heel blij mee

Positief

Ik heb vlot kunnen vinden wat ik zocht. Afronden van de bestelling was eenvoudig. Volgende ochtend geleverd zoals beloofd.

Snelle levering Goede kwaliteit short

Vlotte service

Goede communicate en snelle levering.

Product was snel in huis en ben tevreden over de levering.

Alles dik in orde

Correcte levering, degelijk verpakt.

Quickly sent

Zeer snelle levering, goed verpakt…

Bedankt team Running direct! Goede schoenen voor een mooie prijs

Perfecte service voor een goede prijs.

2 keer schoenen besteld. 2 keer de volgende dag geleverd. 2 keer terug gestuurd omdat ik de verkeerde maat had besteld. 2 keer geen probleem en 2 keer snel het aankoopbedrag terug op mijn rekening. Wat een service, HULDE

Goede, vlotte service.

Prima snelle levering, zou fijn zijn als je een dag kan uitkiezen voor levering.

Prima niets mis mee!

Je wordt keurig op de hoogte gehouden mbt de levering. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Snelle levering zoals verwacht

Last minute een bestelling van loopschoenen. Bestelling met korting is de dag erna aangekomen in België . Goede ervaring met Runningdirect

1 van de adidas sokken kwam kapot aan, gelijk email gestuurd en nieuwe sokken toegestuurd gekregen dus absoluut zeer tevreden met de service van jullie!

Mijn ervaring met TennisDirect is alleen maar positief

Mijn ervaring omschrijf ik als klantvriendelijk/snel/vriendelijk. Het assortiment is geweldig, de aanbiedingen zijn meer dan de moeite waard. Een echte aanrader!!

Uitstekende service

Goede sportschoenen voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service.

Geleverd volgens planning

Geleverd volgens planning

Super snel geleverd

Kwaliteit wat ik verwacht, keurig en beschermt verpakt

Snel, volgens afspraak

Goede prijs en snel geleverd

Prijs was goed en schoenen volgende dag geleverd. Ook retour sturen en terugbetaling verliep volt. Uiteindelijk de juiste maat. Perfect!

snel, goeie prijs, TOP

Alles helemaal prima!

Eerlijke transactie aan een goede prijs!

Een betrouwbare website met degelijke informatie over hun producten. Prijs/kwaliteit aanbevolen!

Snel geleverd prima op de hoogte gehouden van de status

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner