Filter

Prima en op tijd.

Geweldig, en heel mooie vest

Ik heb voor de eerste keer iets besteld , de volgende dag was de bestelling al bij ons

Vlotte sevice

Prima afhandeling van mijn besteld product.

Uitstekende klantenservice en dito levering

Ik wist niet zeker welke schoenmaat ik moest hebben, dus via de website contact gehad met de klantenservice. Dit werkte super en ook het advies was spot on; meteen de juiste maat en zoals beloofd de volgende dag binnen. Zou hier zeker nog een keer bestellen zodra ik weer iets nieuws nodig heb, aanrader!

Goede service, duidelijke website

Helaas was het shirt lang niet leverbaar maar kreeg mail toen het beschikbaar was. Ruim op tijd binnen voor de aangegeven levertijd

Snel en klantvriendelijk

Altijd snel geleverd en als het niet past is ruilen nooit een probleem. Scherpe prijzen dus prima site!

Alle beloften waargemaakt

Keurig snel en correct geleverd. Juiste product voor een scherpe prijs. Binnen een dag geleverd.

Uitstekende service

Top service.

Het was een hele snelle bezorging en ook tussen de aangegeven tijden. Alles zat netjes ingepakt en zag er top uit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Products just as described

correcte beantwoording van verwachtingspatroon

correcte beantwoording van verwachtingspatroon

Snel nette levering goede schoen

Heel snel!

Goed en goedkoop!

Mijn bestelling was precies wat ik ervan verwacht had

Tennisrokje besteld, de volgende dag was het binnen. Met behulp van de maattabel was de maat goed. Het rokje direct bij de eerst volgende tennispartij aangedaan. Het zit lekker en kreeg ook positief commentaar op mijn nieuwe outfit.

Snelle goede klantenservice

Ik had geen retourbon bij de bestelling. Na contact met klantenservice de bestelling geretourneerd en binnen enkele dagen geld terug! Geen 5 sterren omdat de retourbon natuurlijk bij de bestelling hoort te zitten maar ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Veel keuze aan goede prijzen en ongelofelijk snel geleverd! Ik kom zeker terug!

Enorm goed!

Veel betrouwbaar site

Zorgvuldig afgewerkte orders.

Na een aantal orders te hebben opgegeven is er een gedeelte retour gezonden... de aflevering ging vlot: de volgende werkdag, de restitutie van mijn betalingen ging ook vlot: binnen 5 dagen stond het te restitueren bedrag netjes weer op mijn rekening, daar zat zelfs nog een weekend tussen. De artikelen waren netjes en goed verpakt, liever bij de organisatie van VoetbalDirect besteld dan via een wazig bedrijf in het VK, waarvan je nog maar moet zien of je een restitutie ooit terug krijgt. Dank medewerkers van VoetbalDirect, tot de volgende order !!

Echte klanten sevice kwaliteit top

Broek voor kleindochter gekocht. Maat bleek te klein na telefonisch overleg ruiling broek proces afgestemd nl dat de grotere maat broek op het adres van de kleindochter wordt geleverd ipv op mijn adres. Binnen 2 dagen was de grotere broek bij de kleindochter binnen. Top

Prima levering

Niets op aan te merken. Snel verstuurd en goede prijs.

Snel en goed!

Snelle levering en goed spul.

De artikelen zien er uit zoals omschreven. Alleen het retourneren is een beetje omslachtig. Verder prima webshop!

Duidelijk en overzichtelijke website.

Running Direct heeft een fijne website met overzichtelijk aanbod en nuttige informatie over de diverse artikelen. Bestellen en levering gaat ook lekker vlot soms al de volgende dag. Schoenen geretourneerd die niet lekker pasten, binnen vier werkdagen verwerkt met mededeling dat het aankoop bedrag binnenkort weer op mijn rekening staat. Bij diverse merken sportschoenen wordt ook vaker een maattabel getoond die in de praktijk best redelijk lijkt te kloppen. Al met al tot nu toe toppie allemaal.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner