Filter

Heel slechte kwaliteit kniebeschermers

Al bij de eerste keer in gebruik gedoken om de bal te redden en de bovenlaag is op de naad helemaal afgescheurd.

Snelle levering en super schoenen!

Heel blij met de nieuwe Nike sportschoenen en goede service van Sportshop.com.

Zeer snelle levering. Avond bestelling gedaan. En de volgende dag bestelling binnen.Ook goed op de hoogte gehouden met alles.

Correcte en snelle service

Heel snelle levering en correct product

Correcte afhandeling

Product tijdig en in goede staat geleverd, zoals werd toegezegd op de website.

Snel geleverd en prima product

De volgende dag al geleverd en goede kwaliteit!

Snelle service, aantrekkelijke prijs

Zie hierboven

Prima ervaring

Snelle levering (ik had om 22.05 besteld en was de volgende dag in huis) ook de prijs was goed. Prima shop dus.

Top product. Mooie prijs en snelle lever

De bestelling was de volgende dag al binnen en de hardloopschoenen passen perfect.

Ik heb goede ervaringen met RunningDirect.nl

Goede site, snelle levering, heel fijn

Het is echt fijn winkelen, ik heb een goede aankoop gedaan

Goede site, snelle levering, heel fijn

Het is echt fijn winkelen, ik heb een goede aankoop gedaan

Snelle levering van zeer goede schoenen.

Ik had volleybal schoenen besteld. Zeer snelle levering. En de schoenen passen perfect. Is ook echt de kleur van op de toto.

Goede prijs en supersnelle levering

Plus gratis retour!

Super schoenen

Toppers van schoenen goede grip op waterveld.

Makkelijk en snel afgehandeld!

Leuke tennisracket aangeschaft, voor een leuke prijs!

Alles klopt.

Het mooie weer begint weer te komen, daarom een paar nieuwe hardloopschoenen aangeschaft. Aantrekkelijke aanbiedingen/kortingen. Op tijd geleverd. Goed verpakt. Als je weet wat je wilt dan kun je bij deze webshop zeer goed slagen.

Super tevreden

super snelle levering zeer tevreden met de bal

Prima product en snelle service!

Ruime keus, hoed geprijsd, snelle levering, gratis retourneren (indien gewenst).

Duidelijke site waar je makkelijk kan bestellen

Na even googlen op de loopschoen die ik zocht, Hoka Clifton 8, (ik had al ervaring met de Clifton 5, 6 en 7) kwam ik vrijwel meteen op de Running Direct site. Daar juiste maat en kleur uitgezocht, besteld en de volgende dag stond de bezorger al voor deur met mijn bestelling. Afgelopen week de eerste keer op getraind, schoen is prima, op naar de marathon van Amsterdam 2022.

Alles is volgens wens gegaan

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner