Filter

Fijn product, erg blij mee!

Grootste klacht is dat ik meer had moeten bestellen dan 1 paar ;)

Prima ervaringen

Nette schoenen gekocht voor het kunstgras. Goede kwaliteit en snelle levering.

Snel en correct

Snel en correct!

Goede prijs/kwaliteit

Prima service, snelle levering

Snel en goed

Goede omschrijving van de maat en zeer snelle levering

Snelle levering en goede service!

Snelle levering. Hardloopschoenen bleken een halve maat te klein. Op mijn mail (zondag verstuurd) werd binnen 5 minuten gereageerd. Drie dagen later nieuwe schoenen thuis. Omruilen was geen enkel probleem. Fijne service dus.

goed en snel

snelle levering, goede producten, prima omschrijvingen en foto's van de aankopen. Wel wisselingen in de naam van het bedrijf (...?)

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis, super!

Rap geleverd

Besteld en de volgende dag in huis.

Snelle levering, goed verpakt en kuste artikel

Altijd snel geleverd!

Bestel al geruime tijd mijn hardloop kleren, schoenen en accessoires. En altijd de volgende dag geleverd! En ook wanneer artikel niet aan verwachtingen voldoet snel geruild of retour gestuurd. Ik blijf mijn spullen altijd hier bestellen.!

Super tevreden

Snelle levering en interessante prijs incl. Kortingscode

Schoenen volgende dag al geleverd. Perfect geregeld. Heel tevreden.

Easy peasy om te bestellen

Veel keuze, goeie product omschrijving, snelle levering!

vlot

vlotjes

Fijne en duidelijke webshop

Artikel perfect ,hoge korting en een snelle levering.

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.

Uitstekende service en kwaliteit. Snelle levering. Top internet winkel

Super snel en top

Goede prijs en top service

Goeie website met goed materiaal en service

Ik heb al paar keer besteld hier dik tevreden Altijd netjes verpakt en goeie service ook met omruilen zeer goed en handig en belangrijk snel al met al zeer tevreden gr John

Snelle levering , site overzichtelijk

Snel en keurig afgeleverd.

Hardloopschoen voldoet optisch aan wat is aangegeven op de site. Schoen nog niet uitgeprobeerd. Dus kan nog geen oordeel geven mogelijk over een maand.

Goed en goedkoop

Top schoenen snel geleverd en de beste prijs

Snel, goede prijs-kwaliteit en goed advies

Top! Heel blij met nieuwe schoenen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner