Filter

Zéér goed

Zéér goed

Super blij met de geleverde schoenen

Top en nog eens top

snelle service, achteraf betalen, goede kwaliteit

Top kwaliteit

Snelle bezorging en top kwaliteit! Beter kan niet.

Uitstekende service!

Snelle levering, zonder vertraging!

Prima ervaring mee

Prima ervaring, snelle verzendservice en duidelijke communicatie. Prettige klantenservice.

snelle levering en service top

Fijne site met groot aanbod. Snel geleverd en ruilen voor een andere maat of product, gewoon bellen en het wordt netjes geregeld. Het verschil in prijs stond binnen paar dagen op mijn rekening.

Matig....

Op de website kan je opmerkingen bij de bestelling opgeven. Die worden niet gelezen. Als je er over belt, krijg je te horen dat je ook geen opmerkingen moet invoeren… Pakje retour gestuurd om te ruilen. Een tijdje niks gehoord, maar uiteindelijk toch nieuwe sokken opgestuurd gekregen (toevalligerwijs een dag na het schrijven van mijn review). Wel jammer dat het begeleidend schrijven dan weer niet past bij de bestelde artikelen, maar vooruit. Uiteindelijk heb ik dus wel gekregen wat ik besteld had.

Snel, top!

Bestelling super snel ontvangen. Leuke items! Al met al gewoon topp!

Snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding!

Snelle verzending Super klantenservice

Vlotte service

Correcte afhandeling en snelle levering. Zeer tevreden!

Goed en snel

Mooie kwaliteit en super snelle levering! Mijn zoon is er erg blij mee. Retour en terug betaling ook snel in behandeling genomen.

Super service!

Hele goede garantieservice na scheurtje in padelracket!

Geweldige shop

Prachtige service!!!

Helpdesk kundig en aardig

Snelle levering en mooie kwaliteit

Naar verwachting!!

Snel geleverd, duidelijke communicatie en schoenen zijn geheel naar verwachting en bevallen zeer goed. Aanrader voor de toekomstige aankopen!

Prima ervaring

Snelle levering van mooie artikelen uit een ruim assortiment. En goeie acties.

Snelheid!

Fijn dat het zo snel bij mij thuis was! Top!

Matig

Heb mijn bal niet opgepompt gekregen en is nu een ei vormige bal

Het begin is goed!

Een snelle levering. De eerste loopervaring is heel goed bevallen. De vorige schoenen waren eigenlijk al eerder aan vervanging toe. Na knieklachten de huidige aankoop gedaan, waarbij de klachten nagenoeg zijn verdwenen, ondanks nog maar een keer lopen.

Snelle levering volgens afspraak

Snelle levering en netjes verpakt.

Goede levering en producten

Voor 22.00 besteld ….is een paar dagen later pas in huis maar dan heb je ook wat.

Je rekent er tegenwoordig gewoon op dat er geleverd wordt zoals toegezegd.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner