Filter

Snelle levering alles naar wens

Snelle,en goede service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle levering!

Vlotte service en zeer efficiënte webwinkel

Dank zij de efficiënte zoekcriteria vond ik de ideale hardloopschoenen en dit ook nog aan een schappelijke prijs! Toen mijn pakje niet tijdig door de leveringsdienst werd geleverd, werd dit meteen vlot opgevolgd door de klantendienst. Zij brachten mij meteen op de hoogte waardoor dit probleem snel werd opgelost.

Niks te klage

Prima tevreden klant

's Avonds besteld. Volgende dag geleverd!

Snelle service en kwaliteit

Snelle bezorging van mijn hardloop schoenen

Beste online tennisspecialist

Al verschillende keren besteld via tennisdirect en telkens de verwachtingen ingelost. Alles op de site is ook zeer duidelijk.

Snelle levering en fijn prijsje!

De bestelling was er super snel. En de prijs was erg laag vergeleken bij andere sites en winkels!

Goede telefonisch hulp

Correct en professioneel geholpen aan de telefoon met de aankoop van een ballenkanon.

Duidelijke site, goede sportartikelen.

Top shopervaring.

Great product! Fast shipment!

Love this Babolat shoe, really comfortable and good foothold. Shipment was very fast too.

Prima service!

Snelle levering en ook het retourneren verloopt perfect. Ook bij de vraag naar advies wordt er snel en correct gereageerd.

Snel en perfect. Ook retourzending snel afgerond

Zie boven

Wilson Blade 98 V8.0 18x20 is een topracket!

Overzichtelijke en duidelijke website! Mooie info van de bestelling die op de afgesproken tijd werd geleverd!

Goede snelle service. Mooi aanbod aan producten

Goede service mooi aanbod. Fijn dat er voor heren kleding ook xs en 's aanwezig zijn.

Uitstekende service

Mijn eerste aankoop is vermist en ik word uitstekende geholpen om mijn aankoop terug te vinden... Voorlopig nog zonder resultaat maar dat komt wel goed volgens mij, het volgende dat ik heb besteld is 1 dag later al gearriveerd.

Het was de eerste keer.voor herhaling vatbaar.dank je wel.

uitstekend

nog niet gebruikt eerst herstellen van een fikse griep daarna gaan we het zeker gebruiken.

Service is top

Nette klantenservice en goed geholpen

Fijne winkel. Netjes op tijd bezorgd

Echt een topwinkel!

Snelle levering, goede kwaliteit

Best gelopen

Bestelling gedaan en vlekkeloos bezorgd

Super snelle levering, goede klantenservice en kwaliteit

Ik ben heel tevreden met de spullen die wij bestellen, wordt altijd super snel geleverd!

Snelle levering, goede prijs

Duidelijk webshop met goede aanbiedingen. Kortingscode werkte helaas niet, maar het kortingsbedrag (waar ik dus recht op had) werd direct teruggestort op mijn rekening.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner