Filter

Tevreden

Tevreden van produkt en levering

Besteld, netjes snel bezorgd en prima aankoop. Dus tevreden.

Goede service, als het op voorraad is snel bezorgd.

Goede service, als het op voorraad is dan snel bezorgd en als het vertraging heeft of tijdelijk niet leverbaar wordt er contact opgenomen. Heel netjes.

Prettig en vriendelijk bedrijf!

Had problemen met een kortingscode. Contact gezocht met de klantenservice. Werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en keurig geholpen. Omdat de door mij bestelde schoenen een maatje te groot waren, wederom contact met de klantenservice gelegd. Ook nu weer uiterst vriendelijk geholpen. Reeds de volgende dag had ik juiste maat schoenen in mijn bezit. Leuke aanbiedingen i.c.m. de geweldige service en snelle levering kan het zo maar eens zijn dat ik hier meer ga bestellen.

Is altijd afwachten maar netjes geregeld alles

Kreeg een heel goed advies en de bestelling was er snel!

Eerste bestelling en zeker mijn laatste niet

Vlotte levering , reeds enkele trainingen gedaan met mijn hoka loopschoenen , fantastische schoen loopt super vlot . Een totaal nieuwe beleving . Met vriendelijke groet Kris

Snelle levering goede kwaliteit

Artikelen werden de volgende dag gelik geleverd. Kwaliteit is perfect, want gerenommeerde merken. De prijs is prima.

Supersnelle levering!

De ene dag 2 handbalgoals besteld, volgende dag in huis!

top

had het racket vrijdagavond besteld en kreeg hem 12 uur later al thuisbezorgd. Racket is mooi en ik vind de snaren ook fijn dus helemaal goed

Bestelling is snel en zorgvuldig gestuurd. Goede kwaliteit en service.

Fijne voetbalkleding! Goede kwaliteit/prijs

Goede merken voor een kleine prijs en snelle verzending. Gaat lang mee en zit lekker!

Snel en netjes

Goede prijs kwaliteit verhouding, goed assortiment en snelle levering. Prima webshop.

Perfecte service

Snelle levering van producten en snelle behandeling van producten die geretourneerd worden.

Snel en goedkoop!

Ik had dringend nieuwe hardloopsokken nodig: deze waren de volgende dag al bezorgd en waren goedkoper dan elders!

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering!

Zeer snelle levering

Wacht nu wel hoe vlot de omruiling zal verlopen....zelfde product gevraagd in andere maat

De site is erg duidelijk. De service is goed. Snel bezorgd en er wordt goed aangegeven in wek tijdslot het bezorgd wordt

top kwaliteit

top kwaliteit het is misschien duur maar het is zeer goeie kwaliteit en een top website waar alles duidelijk is

Lage prijzen en snelle levering!

Mooi assortiment met ruime keuze, lage prijzen en super snelle levering naar België! Ook retourneren is bijzonder gemakkelijk. Erg tevreden en zeker aan te raden!

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt. Ik kan weer even voort met mij Floorball bladen.

Altijd mooie kleding tegen een goede prijs en een supersnelle levering.

Snelle levering van goed product voor goede prijs

Lange compressiesokken gekocht, zitten precies goed, heerlijk tijdens èn na het hardlopen! Veel minder vermoeidheid in de benen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner