Filter

Alles van bestelling tot en met levering zeer snel en netjes afgehandeld. Prijs voor mijn product was concurrerend. Goed advies gekregen, ruime keus. Zeer tevreden.

Alles perfect

Snel en proffesioneel

Dag van te voren besteld, andere dag geleverd. Ben er heel blij mee.

Supersnelle service

Ze doen hun naam eer aan ! Het wordt direct bezorgd bij hockeydirect !

Goede service met makkelijke terugzending

Telefonisch contact inzake maatvoering hardloopschoenen, advies twee maten te laten verzenden en na ontvangst passen. Na passen één paar retour gezonden en na terugonvangst bij RunningDirect na een dag bedrag teruggestort.

Super snel

Goede aanbiedingen

Prima en snelle levering

Ik ben blij met mijn bestelde schoenen. Voldoen prima.

Uitstekende service

Snelle bestelling vlotte levering klantvriendelijke website

Amazing customer support!

I had a very tricky case - I had some sort of a production defect with my racket. After reasonable discussions, TennisDirect approved my request to return and fully reimbursed me with store credit. I immediately bought a new racket and now all is good.

Snel verzonden aan een mooie prijs

Een echte aanrader

Snelle levering,.perfecte kledingmaat en een ruim assortiment!

Heel goede actie supertrots.

Mooie idee van voetbaldirect. En handig te bestellen snel geleverd.

Ontevreden

Ik heb na 5 dagen mijn pakketje niet ontvangen

Top!!

Mooie hardloop schoenen van Nike. Erg blij mee en snel geleverd.

Snelle levering. Foto komt overeen met de werkelijkheid.

Correcte levering

goed te volgen en op de aangegeven tijd.

Alles vlot verlopen

Goed verpakt, inclusief retour label. Dik inorde!

Snelle service volgens afspraak

De bestelling werd keurig de volgende dag geleverd en de schoenen worden nu met plezier gebruikt!

Eenvoudige stappen

Optimale gebruikersbeleving en het product voldoet aan de schets en foto’s op de website. Prijs is goede indicatie voor kwaliteit.

Hoe moet ik retourneren?

Kom mijn account niet in, de klantenservice neemt niet op en ik wil de door mij bestelde barcalona broek retourneren. Zou iemand kunnen helpen?

Prima artikelen

Produkt besteld en de andere dag netjes verpakt binnen

Snelle levering. perfect

snelle levering. perfect verzorgd

Correcte en supersonisch snelle levering!!!

Minder dan een uur nadat ik de bestelling plaatste kreeg ik reeds bericht dat mijn pakket verzonden was. De volgende dag werd het aan de deur geleverd.

Snel en correcte levering

Tevreden klant door duidelijke en snelle levering.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner