Filter

Goed product en snelle levering!

Goed product en snelle levering!

de schoen gaat naar Suriname voor een lid van de schietvereniging

Hij gaat het gebruiken op de schietbaan, als hij rent van a naar b. De schoen gaat nog naar hem toe gepost worden. De bestelling ingevoerd, betaald en voila. de volgende dag was de schoen er al.

Schoenen retourneren

Had schoenen besteld die toch niet helemaal goed zaten. Terug gestuurd en snel mijn geld terug gehad.

Uitstekende service!!!

Mijn bestelling was een voetbal en een pompje, ik bestelde het op zondag. Op de site werd gezegd dat het dinsdag werd bezorgd. Uiteindelijk kon ik maandag middag al gaan voetballen! Geweldig.

niet goed haha

levering was goed alleen een kant van de lampjes is kapot dus balen

Snelle en goede levering zoals besteld!

Goede duidelijke website en goede afhandeling van de bestelling!

Snel en betrouwbaar

Ik bestel met enige regelmaat vanuit Canada en laat het bezorgen in NL. Altijd komen de pakjes aan en vaak de volgende dag of uiterlijk 2 dagen later.

Heel goed!

Site werkt goed, winkel goed bereikbaar en prima parkeren. En als het dan even niet gaat zoals je verwacht lossen ze het goed op is mijn ervaring.

Perfecte ervaring !

Prima assortiment, goede voorraad, prima prijs, snelle en probleemloze afhandeling en levering!

snel en betrouwbaar

Ruime keuze in braces die ik nodig heb.

Supersnelle levering en omruilen voor halve maat kleiner geen probleem

Had de bestelde schoen de dag erna direct in huis. Helaas een halve maat te groot besteld. Ik belde met de winkel en daar kon ik de dag erna een halve maat kleiner proberen en kocht ik zelfs de kleinere schoen gelijk meenemen terwijl ze normaal gesproken schoen die online gekocht zijn ook via online weer terug willen. Geweldige service en goede prijs!

Goed en vertrouwd

Niets om aan temerken.

Super tevreden, topservice!

Heb schoenen besteld, kwamen eerder dan ik dacht dat ze zouden komen. Ben super tevreden.

Vo

nog steeds pakket niet ontvangen

Pakket na weken nog steeds niet ontvangen

Al jaren mijn vertrouwde tennisartikelen leverancier!!

Altijd een vriendelijk woord als je vragen hebt en super goede service ook als je per ongeluk iets vergeten bent terug te sturen.

Ruime keus, prima prijs en snel geleverd

Mooie hardloopschoenen en broek besteld. Prijzen zijn goed en de levering is snel. Top!

Snelle levering, prima product.

Snelle levering !

Snelle levering , ook omruilen bij onjuiste maat ging super

Artikel zoals het hoort: degelijk en duurzaam

Arrikel is goed

prima service

groot aanbod, snelle levering

maat is goed zowel bij de keepershandschoenen als bij de voetbalschoenen

fijne schoenen passen goed bij mijn brede voeten

Super snelle levering

Binnen 24 uur was de hockeystick van mn zoon er. Hij vond hem super mooi en is er dolgelukkig mee!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Savonds laat hadden we besteld en de volgende ochtend om 12 uur was de bestelling al binnen. Geweldig onze dochter was er helemaal blij mee.

Het retouren was goed geregeld!

Ik heb met 41 en kocht hummelsokken 36-40. Deze zitten uitstekend! Daarnaast koop ik al 15 jaar hummels outfitten. Het zit altijd perfect! Het enige nadeel is dat de witte hummelpijltjes soms blijven plakken aan elkkaar tijdens t wassen, waardoor die pijltjes minder mooi worden.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner