Filter

Snel verzonden en snel in huis.

Snel verzonden, en snel in huis. Goede en snelle service.

Zoals het moet.

Duurt Iers langer omdat het bestelde uit het buitenland moest komen.

Retour betaling duurt lang

De schoenen vielen erg groot. De retour procedure wordt niet duidelijk aangegeven in de app of mail, is echt zoeken naar de kleine letters. De reactie op mijn e-mail kwam ook laat binnen waardoor ik er al achter was gekomen hoe ik het moest doen. De retourbetaling laat helaas erg lang op zich wachten (ruim week verder al nu).

Perfect & Speedy

Everything ok

Tevreden!

Vollebalchoenen van goede kwaliteit, snelle levering binnen 24 uur. Ik ben zo tevreden

Heel goed snelle levering past goed e het moest helemaal naar Curacao Ze zijn er blij mee

Nette snelle levering

Alles snel en netjes geleverd

Gewoon uitstekend snel en goede kwaliteit

Overzichtelijk, duidelijk en zeer functioneel

topmerken voor betaalbare prijs

Mooie lijst aan topmerken. Veel op voorraad dus snel geleverd. Dochter blij met nieuwe roze handballen voor de wedstrijd.

Snelle levering, alleen retour sturen, geen label

Stick gezocht op de website voor mijn kleindochter. Veel keus, supersnel bezorgd!

Prima product en snelle levering

Tennisschoenen besteld die snel werden geleverd met duidelijke communicatie! Prima.

Snelle levering. Product zoals in beschrijving

Snelle levering. Nike tech pak tegen mooi prijs kunnen kopen

Levering

Super duidelijke website en geweldige service! Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is super snel. De volgende dag al in huis. Zeker een aanrader!

Goed en snel leveren

Goede kwaliteit en betrouwbaar

Niet zo

Nou nog niet hebt mijn retour geld nog niet ontvangen

Snel en makkelijk

Producten snel geleverd. Na de verkeerde maat te hebben besteld retour correct afgehandeld.

Defect artikel ontvangen

Ik had de Shokz Openfit oordopjes hier besteld voor een goede prijs helaas bleek na levering al snel dat de verpakking al eens open was geweest en niet werkte (hij wilde niet verbinden met mijn telefoon waardoor ik geen muziek kon afspelen) Hierdoor was ik genoodzaakt de oordopjes terug te sturen, mijn retourzending is wel heel snel afgehandeld. Nu diezelfde oordopjes ergens anders gekocht en ze werken top!

Tevreden en blij met mijn nieuwe sportbroek!

Snelle service? Klantvriendelijk en denkt met je mee. Aanrader voor een ieder die op zoek is naar een sportieve outfit!

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

snel geleverd

prima kwaliteit, snel geleverd

Aardige klantenservice

Hoop gedoe door melding bezorgd terwijl het niet bezorgd was. Kwam een dag later.

Fijne klantenservice en snelle levering

Snelle levering en hulpvaardige klantenservice bij vragen.

Ik ben tevreden met de snelle levering,

Ik ben tevreden met de snelle levering, prijs kan iets gunsIiger

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner