Filter

Het is een goede website die van goede kwaliteit dingen verkoopt

Ik bestel hier al best wel vaak Dingen voor de voetbal en ben enorm blij met hoe snel de verzending en kwaliteit van het product is.

Snelle levering van top producten!

Ik heb nu meerdere keren sportkleding besteld van deze site. Het is goedkoop, goede kwaliteit en snelle levering. Helemaal blij mee!

Asked for change but got a refund instead

The shoes I received were too small and I filled out the request for a change of size. I learned today that the company will reimburse instead of replace with the size I suggested.

snel en goed

snel geleverd zoals afgesproken

Garmin Epix gen 2 Sapphire is geweldig

Ik heb Epix Sapphire als opvolger van mijn Forerunner 645 en ben waarschijnlijk één van de eersten in Nederland, want de meeste websites waaronder Garmin.com/nl hebben een levertijd van 3 tot 5 weken. RunningDirect.nl had er 1 op voorraad. Eerst nog even geappt met hun klantenservice of het geen foutje was, maar ze hadden hem echt. Direct besteld en hij werd de volgende dag netjes afgeleverd. Wat een fantastisch mooi horloge is dit. Wat mij betreft overklast hij zelfs het scherm van de Apple Watch 7. Hij is niet alleen duurder dan de Forerunner series, maar voelt kwalitatief ook veel exclusiever aan, tot en met het indrukken van de knoppen, die ik door het touchscreen al snel steeds minder ben gaan gebruiken. Door de hoge schermresolutie kan je 8 velden weergeven waardoor ik tijdens mijn runs alles wat ik wil weten in één oogopslag kan zien. Mijn eerste ervaring is dat de locatiebepaling dankzij multi-band GPS echt veel nauwkeuriger is waardoor je er ook iets aan hebt als je op tempo wilt lopen. De gedetailleerde kaarten zien er niet alleen heel mooi uit maar ik heb hiermee ook voor het eerst een nieuwe route hardgelopen aan de hand van de navigatie instructies van mijn horloge. Alles zit gewoon heel goed en doordacht in elkaar. Een echte aanrader.

Goede prijs en snelle levering!

Mooie aanbieding van thermoshirts die ook supersnel geleverd zijn!

Zeer snelle en juiste levering

Bestelde materialen waren zeer snel geleverd. Super service.

Uitmuntend !!!

Ik heb voor de interclub ontmoetingen met onze club de bestellingen geplaatst voor onze uitrusting en zijn super tevreden over de snelle levertijd en de fantastische kwaliteit van Bidi Badu. Worden leuke ontmoetingen vanaf 24/04/2022 !!!

supersnelle levering - product voldoet aan alle verwachtingen

De tas werd heel snel geleverd en voldoet ook aan alle verwachtingen. Daarnaast hebben we de tas met een mooie korting kunnen aankopen. Heel tevreden dus!

Zit super fijn!

Heerlijk! Fijne stof en lengte van de trainingsbroeken is perfect!

Altijd snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb meerdere schoenen besteld en elke keer binnen een dag geleverd.

‘S avonds besteld volgende dag in huis

Super fijn

Heel goed contact gehad met de klantservice. De dame heeft me fijn geholpen

Prima ervaring

Eerste aankoop via deze webshop. Kan niet anders zeggen dan naar volle tevredenheid. Helder site, snelle levering. Bij ons moest er toch nog iets geruild worden qua maat en dat ging ook super makkelijk en was snel geregeld.

Veel keuze en snelle levering

Snel en makkelijk

Zie titel

Er is tot nu toe goede en snelle afhandeling, goed bereikbaar ook in het weekend. Nu in afwachting van retour zending en afhandeling.

Vlug, compleet en netjes.

Snelle levering, goede spullen, alles netjes verpakt.

Hele snelle levering

Maattabel en aangeleverder kleding kloppen totaal niet. Al contact opgenomen. Stuur mail met foto's.

Maattabel en aangeleverder kleding kloppen totaal niet. Al contact opgenomen. Stuur een mail met de foto's. Ga er van uit dat dit goed opgelost gaat worden. Al vaker hier besteld en geen problemen.

Lang wachten op inruil

Geen bericht over retour gestuurde bestelling

Gunstige prijzen en snelle levering

Keurig 1 dag na het plaatsen van de bestelling correct geleverd! Gewoon goed niks op aan te merken! Bedankt voor de goede service!

Geweldig, een dag later geleverd

Top, snelle service

Prima !

Maat correct , aanvoelen comfortabel , lichtvoetig loopplezier .

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner