Filter

Erg snelle levering

Erg tevreden over de aankoop van mijn loopschoenen

Schoenen besteld en de maat gekozen door middel van de maattabel. Schoenen waren snel geleverd en zien er mooi uit! Alleen helaas is de maat te klein.

Snel

Betrouwbaar en snel.

Bestelling/bezorging top, vandaag voor het eerst op de schoenen getraind, goed product.

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering. Een webshop die doet wat 'ie belooft.

schoenen ware helaas te krap, maar retourzending ging prima

Goede kwaliteit

Een handbal en bidon gekocht via de website. De levering was snel. Kwaliteit goed. Mijn zoon is erg blij met de producten.

zeer klantvriendelijk webshop, makkelijk bestelen en zonder gedoe retourneren bij ontevredenheden.

Heel goede ervaring, ik bestel gewoon hier

Zeer correcte levering

Zeer correct

De beste cadeau ooit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hardloop hesjes 2x defect en geen reactie op retour

2 hardloophesjes besteld voor extra zichtbaarheid. Vers uit de verpakking doen beide hesjes het niet. Na retourneren na 14 dagen nog geen reactie. We gaan mailen..... :(

heb het product terug moeten sturen maar kreeg het lekker snel terug

Makkelijk bestelproces, snelle levering en kwalitatief goede spullen

Heel tevreden over de service

Is zeer correct.

Is steeds een vlugge levering .

Betaalde bestelling nooit ontvangen

Betaalde bestelling nooit ontvangen. Toen ik na vijf dagen zelf de klantenservice belde, ontdekte men dat mijn bestelling niet verzonden was en dat beide paren loopschoenen niet in voorraad waren. Dit waren ze wel toen ik bestelde. Vervelend. De terugbetaling nadien is correct verlopen.

Bestelt de volgende dag binnen goed product top kan niet beter

Bestelling direct de volgende dag geleverd top product heel tevreden mee bedankt

Degelijke kwaliteit aan concurrentiële prijs met het respecteren van de vooropgestelde leveringstermijn.

Niets op aan te merken

Precies zoals aangegeven, op tijd geleverd

Goede prijs kwaliteit en super snelle levering

En veel keuze

Snelle verzending

Het pakket werd op tijd geleverd en was netjes verpakt.

Fijne service!

Na een klacht over een paar loopschoenen van Brooks Ghost hebben ze me per email snel en goed geholpen!

Snelle levering, goede service

Schoen snel geleverd, zitten heerlijk en kan niet wachten tot mijn volgende run!

Wij bestellen hier graag. Snel in huis en alles wordt goed afgehandeld. Ook vaak goede aanbiedingen en veel keus!

Uitstekende service

De producten zijn net verpakt en snel in huis. Indien je iets wil ruilen, gaat dit ook soepel, met een bijgeleverd retour etiket. Bij problemen is de klantenservice snel en behulpzaam bereikbaar. Ik ben zeer tevreden over TennisDirect.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner