Filter

Très satisfaite

Votre site est très sérieux et les articles conformes

Gemakkelijk en overzichtelijk !

veel keuzes met modellen en zeer goede service

Snelle service, veel keus

Zie boven

fantastisch

zeer snelle levering goede kwaliteit kortom geweldig

Levering

Echt een snelle levering vandaag besteld morgen in huis.

Zeer positief!

Klantvriendelijke site, heldere product presentatie en (zeer)snelle levering.

In één woord TOP !!

Mooie en duidelijke website Goede prijzen en snel leverbaar!

Snelle levering en heerlijke loopschoenen!

Ik had een beetje schrik om loopschoenen online te bestellen, maar ik was al heel tevreden van mijn vorige Mizuno-loopschoenen, vandaar dat ik nu gewoon het nieuwe model besteld heb. Aangezien ik wist welke maat ik nodig heb, was er weinig risico om de WaveInspire17 online te kopen. En opnieuw past deze schoen perfect aan mijn voeten. Ik hoop op vele leuke en blessurevrije loopkilometers!

Goede ervaring

Producten werden snel bezorgd en bezorging was compleet. Ben erg tevreden met de spullen

Prima service en goede prijs/kwaliteit

Voor de verjaardag van mijn kleinzoon een mooie bal besteld, keurig op tijd geleverd, prima dus. Ook de prijs was competitief :-)

Veel keus, goede aanbiedingen en snel geleverd!

Ik raad voetbal direct aan!

Alles wat ik nodig had was er en snel geleverd. Helemaal top

Tevreden

Goede prijs, snelle levering.

Snelle bezorging en fijne website

Goeie vakkundige vriendelijk service

Afspraak maken verliep soepen via de site. Op gekozen tijdstip was ik de enige klant dus kon goed geholpen worden en mocht twee rackets lenen die ik kon uitproberen. Week later weer twee andere rackets mogen lenen, die nog beter uitgezocht waren op mijn voorkeuren. na racket gekocht te hebben, ook weer met deskundig advies, kon die snel worden bespannen en dus kan ik snel lekker gaan tennissen. Dankjulliewel.

Erg goed

Bezorging prima. Had een beschadiging aan één artikel maar dit is netjes en snel opgelost door de klantenservice. Zeker een aanrader.

Uitstekend!

Zeer snelle levering!Zoon was heel blij met zijn Nike Tech

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitmuntende keuze met top kwaliteit en geweldig snelle levering!!!

Om hier je hockeyspeler te bestellen is echt een top keuze!!! Je zult SUPERBLIJ, zijn met de geleverde kwaliteit en de supersnelle levering. Prijs/ kwaliteitverhouding klopt als een bus. Ik zeg: “niet twijfelen, maar doen!!!”

Goeie

Uitstekende levertermijn Geleverde schoenen geheel naar wens kousen, na 1x dragen gescheurd :-( Dus niet tevreden over de craft kousen

Spam

Stuurt spam na de bestelling terwijl ik dat niet aangegeven heb.

Zeer tevreden. Conform afspraak geleverd

Ik heb hardloopschoenen besteld. Tot mijn verbazing was RunningDirect ~30% goedkoper dan de fysieke winkel. Daarnaast is de levering conform de afspraak gegaan. Zeer tevreden. In de toekomst ga ik all mijn hardloop spullen via RunningDirect bestellen.

Goede prijs goede levering

Niks op aan te merken

Prima. Snelle levering.

Van eerste paar was de maat niet goed ondanks dat ik de maattabel had gevolgd. Nieuwe paar voegde dag alweer in huis. Lekkere snelle service, fijne schoenen.

Zéér snelle levering. Uiterst tevreden van het geleverd product.

Een van de betere webshops

Hi Deze website is heel goed ingericht en wat je ziet is wat je krijgt. Ze leveren ook nog heel snel en hun customer service is nog ouderwets goed. Ze geven goed advies en heel neutraal.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner