Filter

super

alles super

Snelle service en verzending

Duidelijke site en snelle levering

Snel geleverd en product hetzelfde zoals beschreven op de website

Een aanrader. Snel en correct

Goede service!

Er was per ongeluk iets niet geleverd. Dat werd na een telefoontje snel in orde gemaakt

De dag erna al mijn bestelling super gewoon

goede kwaliteit; snelle levering

snelle levering en goede kwaliteit

Top service!

Snelle levering en soepele omruilservice! Nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Top product

Super snelle levering

Super snelle levering. Goed verpakt.en kleinzoon super blij met zijn hockeystick xxxnamens Milan de ontvanger 12 jaar

Ik heb al de nodige bestellingen gedaan en dat ging zonder problemen en was meestal binnen twee dagen geleverd. Ook retourzendingen worden snel afgehandeld. Dus prima service

Snelle levering en ook retourneren gaat makkelijk.

Ik kreeg niet alles van de laatste levering van mijn scheenlappen was er maar 1 houder…

Laatste keer niet zo goed

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Prima service, ultrasnelle levering. Kwaliteit perfect. Kortom zeer tevreden.

Het bestelde item was snel binnen, goed verpakt en voldeed asn de verwachting.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Prima website, makkelijk bestelproces en snelle levering. Dik in orde dus

Foto’s op de website waren niet duidelijk maar levering was prima

De broek is te kort

Sportschoenen zijn sneller geleverd dan eerst werd aangegeven.

Prima.

Prima in orde

Snelle en goede service! Goed materiaal ook!

Vlotte service

Zeer vlotte levering. Sportschoenen van goede kwaliteit. Ik heb natuurlijk niet moeten ruilen. Dus daar kan ik niets van zeggen.

Top, snelle levering

Snelle levering en product zoals beschreven op de site

Snelle levering, net verpakt, groot assortiment

Mijn zoontje is helemaal blij met zijn nieuwe voetbaloutfit!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner