Filter

Snelle levering en een scherpe prijs

Het winkelen bij runningdirect.nl is me goed bevallen.

Prima geregeld

De bestelling was snel geleverd.

Goed zichtbaar voor het verkeer. Maar de drager van deze lichtjes moet toch voor zich zelf nog een zaklamp meenemen.

Geen reviews

Geen reviews (op uitgezochte schoenen) op site aanwezig. Mijn informatie via andere kanalen moeten verkrijgen. Dus: bij aflevering bleken de schoenen te smal. Wanneer ik dit vantevoren had geweten, had ik deze schoenen niet besteld. Zijn dus ook retour gegaan.

Snelle levering goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Top producten, beschrijving soms niet accuraat.

Kocht als cadeau een padel racket + padeltas + ballen. Op zich allemaal goeie producten. Netjes afgehandeld, supersnel geleverd. Alleen bleek bij levering dat die padeltas niet hoog genoeg is om een standaard padel racket in op te bergen. Tja, dan is dat eigenlijk geen padeltas, maar een rugzak met ambitie hé. Dus die rugzak gaat retour met suggestie om de beschrijving aan te passen.

Snelle levering en goede service.

Wat. Ik opviel is dat ik zelfs geen verzendkosten betaalde bij het kopen van een cadeaubon. Zelfs niet bij 1 van € 10. Mijn complimenten.

Prima. Doet wat het beloofd.

Besteld, volgende dag in huis. Gewoon zoals het hoort.

helemaal top zowel het artikel alsmede de afhandeling en bezorging

straks een blije kleindochter met haar mooie handbaltrui

Zeer vlotte levering.

Had mijn nieuwe hardloopschoenen waar naar ik al een tijdje naar op zoek ben binnen 24 in huis:)) Ontzettend snelle en nette levering en topproduct!

Mooi product en super snel binnen!

Super snel

Mijn bestelling was er echt super snel en ik ben heel content van de producten!

Erg tevreden

Goede producten, aanbiedingen en leveren op tijd, zelfs snel!

Bestelproces was duidelijk. Communicatie ook en levering was snel. Al met al een uitstekende eerste ervaring.

Goed snel en netjes verpakt

Snel geleverd goede kwaliteit

Duidelijke site, goede communicatie over levering

Mijn gewenste hardloopschoenen waren beschikbaar terwijl dat in veel andere webwinkels niet zo was. Fijne aanbieding ook. Levering iets vertraagd maar die waarschuwing was ook gegeven. Goede communicatie over levering. De schoenen lopen - op basis van één loopje - erg lekker!

Supersnel

Net voor 22.00 uur besteld en echt de volgende dag binnen. Goede prijs

Erg klantvriendelijk

Omdat de maat niet goed was, opgebeld en advies gevraagd over de snelste manier van omruilen. Kreeg van Anna bijzonder vriendelijk advies.

mooi shirt, snelle bezorging, retour is goed en snel behandeld.

Ik heb een mooi voetbalshirt bestelt voor mijn zoontje. Harstikke snel geleverd en goede kwaliteit. Hij is er heel blij mee. Ik had meerdere maten besteld, omdat ik niet goed wist welke hem zou passen. Eén gehouden, de anderen retour. Ook de retourzending is snel geregeld en het geld stond snel weer op mijn rekening. Al met al dus heel tevreden!

Goed verpakt

Bestelling en Levering is heel vlot gegaan. Heb alleen rode zal zag gedaan en cadoverpakking rond gedaan. Mijn schoonzoon krijt zijn cado pas de 24ste. Ben benieuwd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede snelle service!

Duidelijk, snel en klantvriendelijk. Goede prijzen en jullie retourbeleid is ook prima!

Betrouwbaar shoppen.

Binnen een aantal dagen werden mijn hardloopschoenen geleverd. Ik heb betaald met AfterPay. Tevreden!

Mooie materialen

Voetbaldirect levert mooie en goede producten/materialen tegen een scherpe prijs

Zeer tevreden.

Goede prijzen, snelle verzending. Aanrader voor iedereen.

Goed racket voor een mooi prijsje

Goed racket voor een mooi prijsje