Filter

Top service!

Ondertussen reeds twee bestellingen geplaatst, die telkens netjes op schema geleverd werden.

Op tijd geleverd en netjes verpakt.

Ik koop bij regelmaat bij TennisDirect en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

Duidelijk en zeer klantvriendelijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ooit een precies en snel service

Goede prijs, makkelijk website en snel levering.

Top service. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Super snelle levering

Het shirt werd de volgende dag gelijk al geleverd, toen deze te klein bleek heb ik gelijk de klantenservice gebeld. Het te kleine shirt geretourneerd en de volgende dag had ik een maat groter al in de bus. Mijn zoon was super blij dat hij alsnog snel z'n nieuwe shirt aan kon doen. Bedankt!

goed geleverd

artikel goed geleverd

wat is beloofd wordt ook gedaan dus alles strak geregeld, top!

mooi product netjes verpakt en op tijd geleverd !!

Qualité Red Lions

Première commande, livraison rapide, le produit correspond au catalogue et à la livraison demandée

Makkelijke site om te bestellen Goed verpakt en snelle levering Aanrader

Goede service bij het omruilen en wisselen

Makkelijk kunnen omruilen en wisselen bij TennisDirect vestiging

Heldere communicatie, snel geleverd

Nu opnieuw bij HockeyDirwcr besteld. Meteen heldere informatie over de levering. De zending was keurig verpakt. Het was razendsnel binnen!

Niks op aan te merken.

Makkelijk bestellen. Als je een account aanmaakt, onthoudt ie al je gegevens. Erg gemakkelijk. Je krijgt mailtjes met wanneer je bestelling komt. Super handig zodat je er rekening mee kan houden. Geen grotere verpakking dan nodig. En ook geen onhandige doos die niet in de kliko past. Gewoon een plastic zak, die gelukkig wel waterdicht was. De verwachte levertijd klopte. Alles was goed. Niks speciaal dus daarom een 9 ipv 10.

Transparant en betrouwbaar

Duidelijke website , snelle levering ,

Alles tip top in orde!!!

Geen enkel minpunt!

Snelle levering en mooie schoenen

Afgeprijsde tennisschoenen zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto! Snel geleverd

Goed, naar verwachting

Snel, goed en makkelijk

Top service, snel Geleverd en voor een mooie prijs!

Snelle verzending en mooie prijs!

Product is snel verstuurd en goed verpakt. Daarnaast was de prijs prima!

snelle levering en goeie kwaliteit

de levering van mijn bestelling is goed en snel. en de spullen die ik had gekocht waren van goeie kwaliteit ik raad deze winkel aan.

Bestellen gaat eenvoudig , snelle levering . Goede producten

Snelle adequate levering van bestelde producten

Prima service. Eenvoudig te bestellen via de website en snel conform afspraak geleverd. Producten zoals omschreven.

goed daarom was dit mijn tweede bestelling bij sportshop.

mijn nicht is er zeer blij mee.

De prijs/pret-verhouding was naar m'n zin. En heel goede, persoonlijke aandacht toen ik een vraag had !

Snelle leveringen en gunstige prijzen

Een fijne webshop met gunstige prijzen en fijne filters op de website. Aanbod is zeer groot.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner