Filter

Erg positief

Ik had een hockeytas besteld met mijn achternaam erop, de tas was Optijd binnen en precies zoals op de foto

Top !!!!! Goeie service

Top !!!!!!

Snelle levering en goed product

Mijn ervaring is positief. Er was een snelle levering en het product (hardloop vest met led verlichting) werkt uitstekend.

Goed en betrouwbaar

Tennisracket besteld. De volgende dag op tijd en in goede staat geleverd

Niet de juiste spullen ontvangen

Pakket Beesafe harnass inclusief drie maal een led armband besteld en EUR 32.50 afgerekend. Beesafe harnass plus één armband ontvangen (EUR 19.95). Helpdesk hierover benaderd, maar geen reactie....

Prima website, verwerking en bezorgtijd.

Vlekkeloze bestel procedure. Artikel werd op de beloofde tijd verzonden, prima verpakt. Ik zou zeggen: niets meer aan doen :)

Heel tevreden van mijn aankoop

Goede prijskwaliteit producten en snelle levering

Mooi product

Mooi product en een snelle levering.

Betrouwbaar

Goede en snelle levering!

Levering volgens schema en super kwaliteit van schoenen.

Goeie deal en super service

Netjes en vlot geleverd

Prima en vlotte levering.

Soepel en snel

Snel en netjes

Na mijn eerste bestelling, bleken de schoenen toch wat krapper te zitten dan gedacht. De bestelling geretourneerd en tegelijkertijd een nieuwe bestelling geplaatst in een maatje groter. De volgende dag had ik de nieuwe maat binnen, en vrij vlot erna was de retourneringen ook verwerkt. Top!

Goede service en prijs!!!

Great service

I bought a Nike shoes for my son. It was delivered fast.

Goed!

Alles was gearriveerd!

Snelle en keurige levering

Ik had vlak voor het weekend nog thermoshirts nodig en deze zijn keurig op tijd volgens planning geleverd. De thermoshirts zitten goed, dus prima aktie geweest

Van order tot levering zeer goed

Van het maken van keuzes tot bestellen tot leveren, als zeer goed en snel verzorgd.

Snelle levering en aftersale

Was vergeten de kortingscode in te vullen en een mail met de vraag of dit achteraf nog opgelost kon worden werd ook snel en postitief beantwoord. Compliment!

Snel en goed

Namens Sinterklaas 2 zaalhockeysticks gekocht voor mijn neefjes! Ik verheug me al op hun blije snoeten! De volgende dag als verzocht geleverd bij t PostNL punt, prima!

Duidelijke site en snelle levering

Altijd deskundig advies en een snelle levering. Nooit problemen gehad en retouneren en ruilen werkt ook perfect! Ik blijf hier zeker kopen.

correct

goede afhandeling, zeer goede prijs

nog steeds niet ontvangen

Wacht meer dan een week op mijn pakket, had het zaterdag nodig.

Bestelde artikel voldoen geheel aan de verwachting

Ik had een trainingspak besteld en het was binnen 1/2 dagen binnen

Om PassaSports