Filter

Goede kwaliteit en pasvorm

Mooie handschoen, pas vorm is heel goed. Zeer tevreden

Uitgebreid assortiment, supersnel geleverd!

Zoveel keuze aan artikelen, fijne website en dan ook nog eens een supersnelle levering (binnen 12 uur in huis!). Wauw!!!

Alles was prima in orde

Bestellen ging makkelijk en alles werd keurig op tijd geleverd. De artikelen voldoen aan mijn verwachtingen. Alles was dus prima in orde.

Snel en in goede staat ontvangen

Snel en in goede staat ontvangen

Fijne webshop

Snelle levering en goedkoopste prijs voor mijn Mizuno runningshoes

Goede aanbiedingen.

Goede schoenen, snel ontvangen, beste prijs!

Goede en snelle levering

Goed en snel.

Alles klopt

Ruime keuze tegen zeer scherpe prijs.

Snel en correct levering

Ruim assortiment en snelle levering. Alles correct en naar tevredenheid

Snel verzonden, behulpzame klantenservice

Ivm wat onduidelijkheid even contact gehad met Isa van de klantenservice. Zeer behulpzaam en volgens afspraak teruggebeld. Pakket is vervolgens snel verzonden. Helemaal tevreden!

100% in orde

Correcte behandeling van mijn bestelling.

geweldig mooie prijs kwaliteit verhouding

geweldig mooie prijs kwaliteit verhouding

Prima communicatie, snelle levering, zelfs na retour wegens verkeerd adres. Prima kwaliteit! Ik ben uiterst tevreden!

Gied

Goede en snelle service, duidelijke site

Conform verwachting geleverd

Snel en goed verzonden

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Heel fijn!

Erg snelle levering en de kleren en schoenen zitten perfect.

Handbal besteld en heb hem volgens planning ontvangen

Precies zoals verwacht.

Netjes en precies volgens de afgesproken tijd

Snel en betrouwbaar

Snelle levering conform wat ik had besteld

Vakkundig en serieus. Goede service.

Ik bestel ongeveer al mijn tennis outfits hier en nog nooit teleurgesteld!! Ook altijd super snelle levering!

Best wel tevreden!

Heel goede service.