Filter

Top online winkel voor Padel

Mooie overzichtelijke website, bestellen gaat makkelijk en de artikelen worden snel en goed verpakt verstuurd. Ik ben blij met deze shop!

Makkelijk bestellen en supersnelle levering!

Mijn verouderde giftcard werd na 1 telefoongesprek snel omgezet in 19 cijfers en per mail verzonden, zodat ik die meteen kon inzetten bij mijn bestelling. Dank!

Voor mij al 20 jaar nr1 als het gaat om tennis materiaal!

Mooie producten, goede prijs en snelle service. Een klein probleem met de levering werd direct opgelost.

Hoka clifton 9

Goed advies van de verkoper, had ervaring met hielspoor. Adviseerde gelijk de Hoka clifton 9 deze helpen echt bij hielspoor, ik kan weer wandelen. de demping is perfect.

Hele mooie schoenen

Supersnelle levering

Mooie aanbieding met nieuwe ervaring

Er was een aantrekkelijke aanbieding op de site voor tennishallen en ik besloot om voor een van mijn tennisclubjes voor iedereen een koker ballen te bestellen. Ze zouden snel worden geleverd en ik gokte erop dat de bezorging binnen de tijd zou gebeuren dat ik thuis was. Dat was helaas niet het geval. Ik kreeg een mail dat men mij had gemist em een tweede x zou komen. Daar zat echter maar 8 minuten tussen. Vervolgens het verzoek om zelf naar een pakjesautomaat te gaan om de ballen op te halen. Een beetje gedoe maar wel een mooi systeem; code scannen, bestelnummer intoetsen en daar floepte een kastje open waar mijn pakket in lag. Erm leuke ervaring en nu de ballen nog aan mijn medespelers cadeau doen. Die zijn vast blij.

Snelle en correcte levering. Top

Uitstelkend

Correcte en heel snelle levering zelfs de dag voor kerst

Snelle nette bezorging

Zo fijn! S’avonds besteld. De volgende dag in huis

Top winkel!

Gemakkelijk vinden wat je zoekt of advies naar wat het beste voor jou is of lijkt te zijn. Bestellen eenvoudig, levering top en op tijd! Prijs zou zo nu en dan scherper kunnen t.o.v. concurrenten, maar daar staat het gemak en de service weer tegenover.

Goede service snelle levering

Altijd bestelling snel in huis

Prima levering

Perfect schoenen snel geleverd voor volleyballende dochter

Beste prijs kwaliteitverhouding

Ik was nog niet overtuigd maar inmiddels heb ik mogen ondervinden dat RunningDirect.nl toch echt de site is waar je de beste aanbiedingen kunt scoren. Ook de beste keus voor diegene die op zoek is naar grote maten: er is een zeer ruim aanbod!

Razendsnelle levering

Inmiddels 4 keer besteld, alle keren volgens afspraak zeer snel geleverd.

Prima kwaliteit!

Goede kwaliteit, goede levering, goede berichtgeving!

Ruim assortiment, snelle levering en zeker niet de duurste webshop voor je hardloop kleding en schoenen.

Ik ben er te vrede

Knkv producten zien er goed uit

Gevonden wat ik zocht.

Op de website is het product makkelijk te vinden door middel van de zoekfunctie. Besteld en zoals werd aangegeven dat de volgende dag in huis en dat tijdens de de drukte van de feestdagen.

Mooi trainingspak.

Mooi trainingspak besteld prima pasvorm en kwaliteit. Kleinzoon is er blij mee draagt hem regelmatig.

Foutloos

Prima service, snel en duidelijk

Zeker aan te bevelen

Top site

Goede afhandeling, snelle levering!

Perfecte service

Super artikelen en dito service

volgens afspraak bezorgd

Om PassaSports