Filter

Groot en betaalbaar assortiment, snelle & makkelijke service

Meer dan genoeg keus, makkelijke site om dat wat je zoekt te vinden en snel geleverd!

Prima en snelle levering

Goede kwaliteit

Uitstekende service!

Wij zijn uiterst tevreden met onze bestelling. De volgende dag hadden wij onze bestelling al in huis. Uitstekende klantenservice, snelle reacties. Uiterst betrouwbaar. Wij zijn zeer tevreden!

Goede keus

Snelle, keurige verzending en levering

Ozosnel

Vlotte zending. Gekocht spul doet het prima.

Zeer tevreden over de service !

Topservice!!!

Favoriete hockey spullen winkel

Mooie assortiment (merken) en zijn vlot met versturen en retour-storten indien nodig.

Eerst keer en top service

Snel en netjes geleverd

Alles netjes geleverd en op de hoogte gehouden

Snelle/goede levering

In de middag besteld volgende dag in huis.

Top site

Goed overzicht kwaliteit is goed

ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze aan handbalspullen. De levering is snel en conform het tijdspad wat van te voren is aangegeven. Handbalshop is niet met alle spullen de goedkoopste, maar wel betrouwbaar.

Goede en snelle service

Ik ben erg blij met mijn nieuwe handbalschoenen

Broekje en shirt niet beschikbaar

Slecht zeg, dat de spullen niet beschikbaar zijn

fantastische kwaliteit

goede ervaring met de sportshop, ook al eerder dingen besteld. Aan te bevelen

Snelle levering, geen gedoe met omruilen. Aanrader

Uitstekend verzorgd, doe nooit iets online maar dit was prima geregeld

Zie bericht hier voor

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijk webshop met een breed assortiment. Bestellen gaat eenvoudig, alleen is mijn naam niet goed doorgekomen bij het kiezen van een afhaallocatie. Hierdoor moet ik contact opnemen met het afhaalpunt om te zorgen dat ze het pakket niet openen of retour sturen.

Goede prijzen snelle levering

Wat belooft wordt komen ze na is mijn ervaring. En ook nog voor een goede prijs.

Super snelle levering!

Zeer snelle levering, gebruiksvriendelijke site, gratis retourneren. Groot aanbod. Mooie producten waar mijn dochter heel blij mee is.

Snelle levering en scherpe prijzen

Ik bestel mijn hardloopkleding altijd bij runningdirect. Ze hebben goede spullen voor scherpe prijzen. Binnen twee dagen heb ik het in huis en retourneren gaat ook probleemloos.

Goede website, op tijd geleverd

Tijd van ontvangst was niet helemaal juist door een Belgische feestdag, maar verder alles dik oké.

De schoenen zijn in goede staat aangekomen, maat was iets kleiner dan gedacht. Door een feestdag in België klopte de leverdag niet. Er was ook een kleine vertraging tegenover wat initiëel gezegd werd in de track and trace, maar dit werd uiteindelijk aangegeven.

Snel en goed

Volgende dag in huis, alles klopt. Super!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner