Filter

Snel, kwaliteit en klantvriendelijk

De website is overzichtelijk. Je kunt snel bestellen en de site is gebruiksvriendelijk ingericht voor een snelle bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden met betrekking inpakken en verzenden. Kortom, met een groot gezin met sportende kinderen ben ik super tevreden.

Zeer tevreden!

Altijd snelle leveringen en een goede service! Vooral gewoon door blijven gaan zoals jullie nu bezig zijn.

Super snel!!!

Zondag besteld en eigenlijk dinsdag zou het binnen komen, maar het was er maandag al. Boys helemaal blij dat ze maandagavond al met de nieuwe voetbalschoenen naar de training konden. Chapeau!!!! Daarnaast hebben jullie ook een mega keuze. Heel blij mee. Ieder kan er een paar schoenen vinden.

Goede kleding in goeie sale

Ik vond het een hele makkelijke manier van sportkleding shoppen, veel was lekker in de sale. Dat is altijd fijn voor de portemonnee. Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug

Snelle levering van kwaliteitsproducten

De bestelde artikelen voldoen aan de eisen en beschrijving. Zeer snel geleverd.

Duidelijke kloppende informatie en snelle levering

Fijn (telefonisch) contact waarin ze alle tijd voor je nemen en snelle levering

Fijn (telefonisch) contact waarin ze alle tijd voor je nemen en snelle levering.

Dikke prima!

Beetje raar dat de gratis sokken bij het PostNL punt waren afgeleverd en de schoenen bij de buren, maar al met al prima service en correct tijdingen levering!

Dik tevreden.

Prima vlotte levering van het bestelde artikel

Bal snel geleverd

Ik had een Spalding basketbal besteld op vrijdag en zaterdag was hij binnen. 1 tip voor de verkoper, pomp de ballen niet te hard op als je ze verstuurd, voor deze bal is het niet fout gegaan (is geen ei geworden) maar het risico is kleiner als je de bal iets te zacht oppompt.

Lekker snel geleverd. Helemaal top

Nieuwe schoenen voor een zeer nette prijs en de volgende dag in huis.

Op tijd geleverd, goede producten

Goede producten, kwalitatief hoog, mooi uiterlijk en snelle levering

Super snelle service

Snelle levering van spullen. Mooie kwaliteit.

Snelle en correcte afhandeling

vrijdag besteld, maandag geleverd, product zoals verwacht. Excellent toch!

Donderdag avond besteld en zaterdag in huis

Super en snel.

Precies zoals gezegd wordt, optijd besteld volgende dag geleverd.

Verkeerde geleverd. Meteen geregeld na mijn mailtje. Heel fijn

snel en goed

top

Heel goede ervaring!

Mijn ervaring is heel goed! Een snelle afhandeling en mocht er desondanks toch iets niet naar wens zijn word dit snel en adequaat opgelost. Super !!

Goede levering

Snelle levering en goed product

Goede communicatie en Sneek verzonden

Goede service, en snelle verzending

Efficiënt

Duidelijke site, snelle levering etc. Kortom: top.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner