Filter

goede uitleg over de schoenen

Ik wilde nieuwe adidas hardloopschoenen en door de helder uitleg bij de beschrijving en de keuzefilters een goede keus kunnen maken. De ultraboost lopen heerlijk.

Ruime keuze en snelle verzending. Helaas pasten de producten mij niet goed, maar het retourproces was simpel en snel geregeld.

snelle levering, makkelijke retour opties

Mijn bestelde volleybalbroekjes werden snel bezorgd, en het retourneren van producten is erg makkelijk. De site vind ik verder een beetje onoverzichtelijk maar gelukkig is de zoekfunctie duidelijk.

nice

voor 22 besteld, volgende ochtend al binnen goede prijs voor wat ik heb besteld

Nvt

Nvt

heerlijke site om te kijken, hebben van alles

top

Fijne kleding van goede kwaliteit!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Top service!

Netjes verpakt en reeds de volgende dag geleverd.

Schoenen besteld

Besteld en geleverd zoal beloofd snel, makkelijk en correct

Goede produkten

Gemakkelijk te kiezen, goede prijs, en snel in huis!

In een snelle run gedaan

prima zaak, gunstige prijs

Prima loopbroekje

Mooi broekje, vlotte levering

Bestelling kwam op tijd binnen

Snel en grote keuze

super service

Wij bestellen alles via de handbalshop, ze hebben hele snelle levering en als een keer wat niet leverbaar is dan lossen ze het netjes op. Goede producten, leuk assortiment en goede service.

Prima....

Veel keuze mogelijkheid en goed assortiment

Pakket werd snel en netjes bezorgd!

Beloftes niet helemaal waargemaakt

Tijdens het bestellen werd een paar gratis sokken aangeboden, echter zaten deze uiteindelijk niet bij de levering. Levertijd werd niet nageleefd, maar dat lag volgens mij aan PostNL (product zou maandag bezorgd worden, maar werd dinsdag volgens de app, terwijl ik via de app wel een pakketpunt kon kiezen 150 meter verderop waar ik hem wél op maandag kon ophalen?). Buiten dat prima, maar zijn toch twee beloftes die wel op de website geadverteerd staan die niet nageleefd worden. Maar het product deugt wel gewoon gelukkig, plus gratis verzending en nergens goedkoper, dus wel tevreden.

Prima product, dito prijs

T-shirts van Craft gekocht. Mooie shirts in voordeelverpakking. goede communicatie en snelle verzending inclusief Teck and Trace. Ga zo door!

Supersnel

Supersnelle levering en top kleding

Heel goed!

Prima product geleverd

Uitstekend.

Short qua maat, materiaal en kleur perfect. Super snelle levering.

Prima service, snelle levering.

Overzichtelijk, snel, en prima service. Ik ben zeer tevreden.

Fijne snelle service!

Later op de middag besteld en meteen volgende dag binnen. Maten vallen zoals omschreven.

Prima en snelle service

Heel snel bezorgd, service met een smile

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner