Filter

Altij snelle levering. Vriendelijk personeel

Kan beter

PostNL dropt gewoon het pakketje aan de deur, terwijl ik niet thuis was! Ik ben niet tevreden over PostNL. PostNL stuurt een mail dat ik het zou ontvangen hebben. Dit kan echter niet, want ik was niet thuis! Gelukkig lag het pakketje er nog bij thuiskomst. Voor hetzelfde geld was het pakje weg en had ik niks kunnen aantonen/bewijzen!

ik bestel een PoolBall krijg een of andere rare rubber bal die niet eens op een pool ball lijkt

heel vreemd.......

I haven’t received my order

I need my order before Christmas Please where is it

Uitstekend!

De trui zit super mooi. Kleindochter was super blij

Goede kwaliteit

De spullen worden snel geleverd en de keuze is enorm. De spullen zijn van zeer goede kwaliteit. Kortom ik blijf bestellen bij Sportshop

Had een paar schoenen besteld. Levering volgens belofte een dag later bij een pickup point. Geen klachten.

Snelle en duidelijke bestelmethode

Snel en duidelijke bestelmethode

Excellent

Very easy and fast

Sneller levering en denken mee met omruilen

Ze leveren altijd snel. Ik had een keer een verkeerde maat, maar het was al even geleden. Ik mocht het alsnog omruilen en ze kwamen het langsbrengen, toevallig woonde iemand in de buurt. Heel aardig.

je vous avoue que j'étais pas rassurer après avoir commandé une montre garmin à 550 euros sur un site que je connaissais pas , en Belgique on connait pas RUNNING direct. Et pourtant je fais ma commande le dimanche après midi et je reçois la montre le lundi après midi . Le colis est intacte et bien emballé . Une première expérience concluante et que je recommande . Merci et de bonne fête .

Ruime collectie, snelle levering, soms vreemde 'setjes'

De keuze is erg ruim, en vooral Hummel van goede kwaliteit tegen een leuk prijsje. Een Adidas-trainingsset gekocht, echter dit hoort helemaal niet bij elkaar: ze verschillen in materiaal en kleur. Toch gehouden want ook prima los van elkaar te dragen.

Snelle levering en scherpe prijs

Snel geleverd, scherpe prijs (aanbieding) en de (gedeeltelijke) retourzending direct gecrediteerd.

Prima geregeld!

Alles naar verwachting! Prima webshop.

Bestel er al jaren en gaat altijd vlekkeloos

Heel goede ervaring!

Snelle levreing en goed product

Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering

Zoals altijd, prima!

Top en snelle levering

Werelds Top winkel

Snelle levering van kwalitatief zeer goede tennisschoen.

Snelle levering van kwalitatief zeer goede tennisschoen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk bestellen op de website, goede kwaliteit producten en een snelle levering. Jammer dat de waarde voor gratis verzending behoorlijk hoog is.

Helemaal top!

Veel keus, leuke aanbiedingen, snel in huis!

super

Een snelle levering van mooie schoenen die lekker lopen, super blij.

Snelle,levering, scherpe prijzen

Schitterend

Alles tot in de puntjes verlopen ik loop nu op wolkjes leuke schoenen mooie kleuren goede kwaliteit. TOP

Helemaal top

Altijd snelle levering en super service

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner