Filter

Goede prijs, snelle levering

Slechte diensten

Ik heb een volleybal schoenen gekocht maar het was een maat klein. Ik heb alle volgorde van de retourprocedure gedaan. En nu na een maand nog niks gehoord. Vorige week heb ik gebeld en ze zei komt tot volgende week binnen en nu nog een week daarna dat ik niets heb gehoord

Heel snelle en correcte service!

in het weekend de bestelling geplaatst en op dinsdag al ontvangen! Heel tevreden met de snelle service en de gebruiksvriendelijke webshop!

Snelle service!

De volgende dag al ontvangen!

Bestelde item voldoet aan mijn verwachtingen.

Snelle levering, uitgebreide collectie. Daarnaast top advies in de winkel.

Scherp geprijsd, goede kwaliteit

Ik zocht nieuwe hockeyschoenen voor mijn zoon van 8. Hij groeit zo snel dat ik scherp geprijsde schoenen zocht. Gevonden bij HockeyDirect. De Dita schoenen vallen lekker smal voor de smalle voeten van mijn zoon.

Snel en op tijd

Aan te bevelen voor iedereen

Snelle levering! Gratis spullen erbij gekregen

Snelle levering. Ik wou korfbalschoenen maar waren uitverkocht. Ik heb aangegeven dat ze me een mail mochten sturen als ze mijn maat weer hadden. Dat ging super snel! En de volgende dag had ik mijn schoenen al binnen. Ik kreeg gratis sokken erbij, altijd leuk

Uitmuntend

Overzichtelijke site, goede prijs, snel geleverd.

Alles prima

Prima service niets aan te merken

Genoeg in aanbod, ruime keuze. Snelle levering.

Snelle en goede service

Mooie sportschoenen voor een goede prijs. Snelle levering en goede Service.

Snelle levering en correcte prijzen

Zeer aan te bevelen.

Snelle levering en goede producten

Ik moest snel een outfit voor mijn dochter hebben, omdat zij met een schoolhockeytoernooi mee ging doen. Goede sokken en scheenbeschermers. En toen ik erachter kwam dat het rokje te krap was heb ik deze teruggestuurd en bestelde ik gelijk nieuwe en had ik die ook nog op tijd!

Snelle service! Scherpe prijzen!

Mooi aanbod.. snelle service! Altijd fijne website.. aanrader!

Snelle levering, lastig ruilen…

Besteld, maatje groter nodig. Wacht al 2 weken en hoor niets…

Snel en makkelijk

Mijn bestelling snel ontvangen zonder problemen.

Snelle levering van goede kwaliteit producten

De producten waren wel snel uitverkocht, maar uiteindelijk toch kunnen bestellen en ook goedkopere multipacks dan in andere winkels.

Snelle bezorging, product naar behoren. Blij met de 2 paar gratis hardloopsokken, ook prima kwaliteit. Aanrader hier te bestellen! Bedankt RunningDirect.

Bijna 100% tevreden

Goede service snelle levering goed geholpen aan de telefoon. Wel jammer dat je 8 euro moet betalen bij een retour dan liever verzendskosten

Perfect!

Alles gegaan zoals beloofd! Gewoon goed!

Prima geregeld

Prima en snel geregeld. Goede prijs en duidelijke site.

Helemaal goed!

Snelle levering. Accurate mensen bij de klantenservice.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner