Filter

Fijne webshop

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Alles top !

Duidelijke website met heel veel keuze en aan hele goede prijzen. Het was me onbekend dus een kleine bestelling gedaan in afwachting maar ook de levering was super snel, de volgende dag had ik het eerste pakketje al ontvangen! Betaling met afterpay verliep ook heel vlot, dus alles dik in orde!

Wacht nog steeds op levering

Bestelling geplaatst, na 2 werkdagen een mail dat er een fout zat in het voorraad systeem en dat ik een ander paar mocht uitzoeken (tot €10,- duurder dan de oorspronkelijke aanschafwaarde). Op de site stond de schoen nog steeds op leverbaar, dus gebeld. Gaven ze telefonisch aan dat hij wel leverbaar was. 2 minuten later was hij niet leverbaar. Ik heb een kleur doorgegeven die ze wel op voorraad hadden, maar er is nog niets geleverd.

prima service

Zeer snel en accuraat

totaal geen opmerkingen

Snelle service, binnen de 24u geleverd, prima prijs en kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Gewoon goed en niet duurder als ergens anders. Snelle levering en kwaliteit!

Snelle service en leuke extraatjes!

Snelle levering fijne website

De volgende dag al binnen! Fijne website en snelle levering

Op zondag besteld en dinsdag al geleverd!! Echt heel blij mee en mijn dochter ook die met haar nieuwe sportkleding!!

Dacht dat er gratis 2 paar sokken bij geleverd werden werd aangegeven bij de bestelling. Zag ik niet terug in de order maar schoenen mooi op tijd geleverd ga ze dit weekend testen.

In de middag besteld en de volgende dag geleverd

Waarom niet vooraf melden dat tijdige levering niet lukt?

Er zijn al weken problemen met tijdige levering. Verwijder dan de belofte 'Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis' als de wiedeweerga van je site!

Heel snel bezorgd en goede track

Was wel vrij duur

Snelle levering van een goed product

Ik kon goed mijn product vinden en bestellen op internet. Snelle levering.

Te late levering, niet volgens termijn

Speciaal aankoop gedaan van 4! Paar schoenen met levering dag nadien, maar levering niet tijdig aangekomen. Ontevreden klant dus want er wordt bij bestelling wel weergegeven dat de levering bij bestelling voor 22u (en ik bestelde veel vroeger op de dag) de dag nadien geleverd zal worden….

Prima, snel en adequaat

Product snel ontvangen ondanks bestelling op zondag. Chatfunctie werkt ook in weekend.

Handbal besteld, snelle leverin en opgepompte bal.

Snelle verzending en goede service!

Wij hebben hier al eerder besteld. Mijn zoon is zeer tevreden over zijn sportschoenen en de gratis sokken die hij erbij krijgt. Daarom kwamen we hier ook terug! Bovendien hebben ze gratis verzending en retour/omruilen wat ik zelf erg prettig vindt. Zo weet ik zeker dat ik nooit extra betaal. Verder kregen wij snel een reactie van de klantenservice toen we en vraag hadden.

Snel en goed

Zondag besteld en maandag bezorgd. Netjes verpakt en lekker vlot. Dat is altijd prettig.

Amazing offer and service level

Best price in the market and delivered the next day. Even with a free pair of socks!

Snelle service en goede producten.

De spullen zijn van goede kwaliteit en pasten onze dochter meteen perfect. Het was een beetje gokken omdat er niet zo veel foto's op de site staan, maar de bestelde producten waren dus in 1 keer goed. De kwaliteit van de producten is ook goed en de levering extreem snel.

Dag 1 besteld, dag 2 bezorgd:-)

Goede communicatie en snelle bezorging! Beloofde “voor 22.00 besteld volgende dag in huis” Kreeg zelfs gratis sokken bij mijn bestelde hardloopschoenen :-)

Genoeg keuze en goede snelle service

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner