Filter

Genoeg keuze en goede snelle service

Mega trage omruil service

Het product en site zijn prima, omruilen duurde te lang. Heb aangegeven of ze maattabellen gaan plaatsen op de site. Hier heb ik geen antwoord op. Rede voor mij om hier waarschijnlijk niet meer te bestellen.

Goede levering

Goede en snelle levering tegen een scherpe actieprijs Geen 5 sterren, ik moet mijn schoenen omruilen vanwege de maat. De website van sportshop blijft hangen in dit proces dus kan dit nu niet voor elkaar maken

Super goed en netjes verpakt

Super goede en snelle service!!

Levertijd onjuist

Het zal door de drukte komen maar er stond voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. We zijn nu al 2 dagen verder en heb nog niks ontvangen, ook geen post NL tracking dus het zal nog even duren. Verder wel altijd tevreden over het materiaal.

Correct, snel en netjes

Duidelijke website

Via de duidelijke website, vind je gemakkelijk de producten die je zoekt. Prijs-/kwaliteit is prima. Ook assortiment is ruim. Bestellingen worden snel geleverd. Kortom, erg tevreden.

Snelle levering goed spul

Wat een snelle en correcte levering. Ook nog een extraatje gekregen, top!

Snel goed geprijsd

Toch een tweede paar gekocht met alleen een andere kleur omdat ze zo heerlijk zitten.

te laat geleverd

Vandaag voor 22:00 besteld morgen in huis. 4 dagen later waren ze er.

Super goede service

Wilde een artikel gekocht met 10% korting omruilen. Via de klantenservice werd mij verteld dat het wel en paar weken ging duren. Maar kon het artikel opnieuw bestellen en de 10% korting (die ondertussen verlopen was) werd verrekend met het retour bedrag, inclusief verzendkosten. Echt top service

Duidelijke communicatie en service

De communicatie was duidelijk en de service was goed

Goede ervaring. Vrijdagavond laat besteld en maandag mijn pakket in goede orde ontvangen. Scherp geprijsd.

Goede service!

Zeer prettige en uitgebreide webshop, goede service en snel bezorgd!

Top service, 1 dag verlaat maar gelijk bericht!!

makkelijk en snel geleverd

makkelijk te bestellen op de site en snel geleverd aan huis.

Perfect.

Snelle en perfectie levering.

Leveren naar verwachting

Positief. Simpel. Snel.

Betrouwbare leverancier

Aflevering bestelling op tijd en geleverd conform beschrijving.

Uitstekend!

snelle levering en producten van topkwaliteit

Besteld en volgende dag geleverd! Mooie schoenen voor prima prijs!

Prima artikelen!

Levering was te laat, maar werd meteen gecompenseerd met een tegoedbon! Super service!!

Snelle en soepele levering!

Scherpe prijzen en soepele snelle levering!

Hele snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Levering en retourneren gratis. Zeer tevreden.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner