Filter

Erg goed!

Goede service en snelle levering.

Ik heb nog steeds geen track and trace

Mijn bestelling zou zaterdag al bezorgd moeten zijn. Heb de klatenservice gebeld en er werd gezegd op de zaterdag dat ze mijn schoenen nog niet hadden verzonden. Heel apart maar ik vond het niet heel erg, er werd gezegd dat ik een track en trace zou krijgen dit weekend en dat ik mijn pakketje maandag zou krijgen maar ik heb nog geen track and trace ontvangen. Ik ga vandaag weer de klantenservice bellen maar dit is nu wel echt belachelijk.

Jullie geven aan vandaag besteld morgen in huis als je daar mee adverteerd moet je het ook nakomen of het nu druk of niet druk is nu 2 dagen later pas gekregen jammer

Pakket niet aangekomen

Pakket niet aangekomen

Levering 3-5 werkdagen is niet echt meer can deze tijd toch?

Levering van 3 tot 5 werkdagen is niet echt meer van deze tijd toch? Ook nog geen track of tracé code ontvangen of update of zo

Eerlijke prijs en hele prettige klantenservice!

Snelle levering goede prijs. En er werd snel contact met me opgenomen ivm de vraag over mijn pakketje. De volgende dag werd nog bij me gechecht of alles goed aan was gekomen. Heel fijn!

Geen op of aanmerkingen...

Goede communicatie

Maten armour kloppen alleen niet valt klein.

Super snel en mooi product

Super snelle verzending en goede prijzen

Maak de belofte noet waar

Ik had mijn oude schoenen achter gelaten op mijn apartement te Portugal en nieuwe besteld. Volgens de site, als je vóór 22 uur bestelde, had je ze de volgende dag in huis. Mijn bestelling werd bevestigd om 21.20 maar met een waarschuwing dat ze het druk hadden en niet de volgende dag konden leveren. Maar dat bericht kwam pas nadat ik had besteld. Dit vind ik misleidend. Want town ik thuis was en mijn schoenen niet geariveerd waren, moest ik eerst gaan bellen om te kunnen lopen. Ze zijn uiteindelijk geleverd maar slechte informatie is dit.

Snelle service na een belletje

Er zou vertraging op de levering zitten waardoor km de sportvoeding niet voor mijn wedstrijd zou ontvangen Een belletje en Danique had er een spoed van gemaakt zodat ik het toch nog op tijd zou ontvangen

Erg netjes geholpen

‘S avonds een bestelling gedaan. Volgende ochtend nog een extra bestelling erbij gedaan. Telefonisch super goed en snel geholpen!

Hee slecht

Het product is goed omdat het het merk nike is, maar de levering was niet goed omdat het aan mijn deur werd afgeleverd en buiten het huis op de grond werd achtergelaten, en er was niemand thuis, dus ik kwam thuis van mijn werk en zag dat, dit is niet toegestaan. Groet Waleferson

Goed en betrouwbaar

Mooie kunstgrasschoenen gekocht. Zeer duidelijke uitleg op de site en de schoenen zijn zoals ze werden getoond. Duidelijke berichtgeving over de levering en zelfs een kortingsbon omdat ze de schoenen niet binnen en dag konden leveren. Top service.

Prima product, prima levering

Wat wil je nog meer?

Prima prijs voor A merk producten

Snelle verzending en goede communicatie.

Zeer goed geholpen

Goede prijs-kwaliteit

Groot assortiment. Gunstige prijzen. Enig minpunt: op de site stond dat schoenen dezelfde dag verzonden zouden worden. Was pas 3 dagen later (dinsdag besteld, zaterdag geleverd). Zou fijn zijn als spullen sneller geleverd zouden worden.

Mooie producten voor een scherpe prijs

Ik zocht mijn jaarlijkse nieuwe hardloopschoenen en kon die hier meteen vinden voor een aantrekkelijke prijs.

Goede info en snelle levering

De shop geeft goed aan wanneer je levering kan verwachten.

Levering correct en conform afspraak

Ok

Duidelijkheid

Mijn aankoop was niet op tijd maar ze hebben mij altijd op de hoogte gehouden. Product zat netjes in zijn doos.

Bij acties leuke korting op aanschaf nieuwe hardloopschoenen

Mooie korting bij acties en snel geleverd.e hardloopschoen. We gaan weer voor 1000 km

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner